tirsdag 7. juni 2016

Sekketralle

Riktig robust tralle som kan bære opptil 2kg last, og er utstyrt med en fast lasteplattform, oppfellbart lastegitter (410x3mm) samt . Varens tilgjengelighet kan ikke garanteres. Dobbelflatstift, stk. En kraftig og sterk sekketralle av høy kvalitet.


Kraftig tralle med utfellbar lasteplattform.

Maks belastning 1kg. Ikke slit deg ut med å bære varene opp trappen, her har du en sekketralle som. Sekketralle , punkteringsfrie hjul, 2kg. Magasinkjerre med håndtak for transportering av tyngre gods.


Utleiesenterets sekketraller har en nyttelast på 300kg og er godt egnet for frakt i trapper og i ulendt terreng. Lei en sekketralle hos oss i dag. Vi tilbyr utleie av traller i ulike størrelser og til forskjellig arbeid på byggeplassen.

Vi leier ut traller for transport av vinduer til transport av gipsplater, og annet . Når lasteklaffen er innfelt i rammen kan trallen brukes som en vanlig sekketralle og den tar liten plass når den ikke er i bruk. Vippes klaffen ned øker lasteflaten til. Klikk for å forstørre bilde.


Kjøp SEKKETRALLE 1KG DANBØREN - RAVENDO online hos BAUHAUS. Byggeshop bestiller varene direkte fra leverandør, uten omvei, uten lagring, uten kapitalbinding. Vi arbeider for at våre kunder skal få de beste merkevarene . Kan lånes ut på kort varsel. Robust sekketralle med luftfylte dekk. Rajapack - størst i Europa på emballasje.


Konstruert for å gi god balanse selv ved tung last. Det perfekte hjelpemiddel ved flytting. Mann med sekketralle med en harv på godhuset på Oslo Ø. Til avfallsekker og poser.


Finn oss på sosiale medier. Er lett og brukervennlig.

Med innovative sikkerhetshåndtak av plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.