onsdag 8. juni 2016

Optimera drammen

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 1utsalgssteder, 9ansatte og over milliarder . Montér Stormarked Drammen søker etter Selger Innebutikk med Fagansvar Sesong. Vi ønsker en utadvendt person som er serviceinnstilt og med gode . Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 1utsalgssteder, 2000 . Kontaktinformasjon for Montér Stormarked Drammen Drammen,. Juridisk navn: OPTIMERA AS; Org nr: 967013056; Sum driftsinntekter: 69' NOK . Finn aktuelle tilbud fra Montér i Drammen.


Montér er et kjedekonsept utviklet av Optimera, Norges største og rimeligste forhandler av byggevarer, trelast og . Montér Drammen søker etter SELGER PROFF I MONTÉR. Kortfattet søknad med CV sendes til thomas. Gulvlister skjuler og forskjønner overgangen mellom vegg og gulv. Montér Stormarked Drammen i DRAMMEN er en av dine lokale forhandlere med et variert . Kom og hør hvordan Saint-Gobain og Optimera etablerer seg i Drammen med Montér. Tema: Fra Saint-Gobain til Montér Stormarked Drammen.


I Drammen hos Optimera finnes det en fysisk stengt Rømningsvei! Vi regner med at denne “ikke” lenger er påkrevd. Denne jobben er åpen fra Januari 20til slutten av denne måneden.


Montér Stormarked Drammen søker personer med interesse og kunnskap for butikk og trelast/byggevarer. Offensiv, Profesjonell og Personlig er våre verdier, . Montér Stormarked Drammen søker etter en aktiv og utadvendt person til stillingen som driftsansvarlig. Du har høy arbeidsmoral og er glad i utfordringer.


Optimera Proffsenter Grorud i Oslo er en av dine lokale forhandlere med et variert utvalg av . Montér Stormarked Drammen søker etter en aktiv og utadvendt person til. Here you can find opening hours to Optimera and when their nearest shop is open and closed on weekdays and .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.