fredag 17. juni 2016

Montere flettverksgjerde

Rettledning ved montering av gjerdemateriell. Arealet oppmåles ved hjelp av plugger og en snor. Hjørne- og endestolper støpes ned først, de skal .

Vi har alt du trenger for å montere et proffesjonelt flettverksgjerde: T-stolper, stag, bølgetrå nettlinjal, sytråd og quicrok for montering på mur. Her følger en generell monteringsanvisning. For veiledning til den enkelte modell, se nederst på siden.


Flettverksgjerder benyttes til oppdeling og inngjerding av private tomter.

Da er tiden kommet for å montere nettinggjerde på vår støpekrone. Har tatt litt tettere avstand i buene, for at gjerde skal følge muren, . Tok en rask ringe runde der jeg fant ut at gjerde kostet ca kr pr. Solheim Gjerdenett AS i Bergen tilbyr flettverksgjerder.


Vi leverer og monterer flettverksgjerder i ulike typer og høyder.

Vaktmesterhjelpen leverer og monterer en rekke typer gjerder hvor det ønskes et annerledes gjerde enn tradisjonelle gjerder. Før du setter opp gjerde må du sørge for nødvendig byggemelding og. Ved nyinstallasjoner er det nå påbudt å montere lekkasjestopper. Prøvde for år siden å få noen her på Østlandet å montere gjerde, men det vår håpløst. Monter flettverket på de to bølgetrådene i over- og underkant.


Når du skal sette opp et gjerde rundt tomta, er det viktig å ta hensyn til omgivelsene, men også husets stil. Skal gjerdet skille to eiendommer, er det viktig at du . Flettverksgjerder er produsert av vevet netting med enten diagonale eller firkantede masker. Vi monterer flettverksgjerde(netting gjerde). Flettverksgjerder fås i mange forskjellige varianter og kvaliteter.


De kommer i mange høyder og flere farger. Her viser vi deg steg for steg hvordan du setter opp et nytt gjerde. Enklest er det å montere de liggende bordene på en enkelt stolpe som . Riktig montering av strømgjerdet er avgjørende for om det fungerer slik det skal.


Har du funnet ut hvilken type elektrisk gjerde du skal ha?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.