torsdag 23. juni 2016

Maling vaskerom

Jeg ser kulør har tilbud på maling i morgen til kr for liter med Jotun vegg 1 går det greit og bruke denne på ett vaskerom? Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Det er nok maaange der ute som tenker nei eit vaskerom er no ikkje.

Zykt fint Amalie, kan få vekk malingen på vasken med tynner ;) . Alt fra praktiske tips til inspirerende artikler om hvordan du bør bygge opp vaskerommet. Hei og god kveld :D I dag har mye tid gått med til soling, men selv det trenger man noen pauser fra så da fant jeg frem malekosten og startet . Vi kjøpte nytt hus i 20og det var ett bittelite bad og vaskerom ble delt med .

En helg fikk Marianne nok, og gikk til løs på vaskerommet bevæpnet med maling og smarte, flerfunksjonelle møbler. Bonytts interiørarkitekt forvandlet det grågustne kjellerommet til et Blenda-hvitt, superpraktisk vaskerom. Vi skal straks igang med maling og lett modernisering av vaskerommet og jeg tenker da å flytte tørketrommelen ned ved siden av .

Men, vaskerom er en levedyktig mulighet for kreativ design. En del av å designe et vaskerom har å velge en maling farge. Ny maling gir et rent utseende i rommet, selv om det er din vaskerom. Utility rommene brukes til mange forskjellige ting. Jeg bruker derfor alltid Sens maling, men nå er det vaskerommet som . Var du klar over at Robust maling for våtrom fra Nordsjö tilfredstiller Våtromsnormen?


Med enkle midler kan du nå endre utseende på bad . Denne forandringen er så utrolig at vi ikke tror våre egne øyne! Vi er på besøk hos Martin og Svanhild som kjøpte et vakkert hus i sommer . Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Ved å innrede vaskerommet på en triveligere måte og la fantasien råde når du maler om, kan timene i skittentøyhavet bli vesentlig hyggeligere. Hey'di Råsterk Gulvmaling er vannbasert enkomponent maling på basis av epoxyforsterket.


Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv, vaskerom. Det hadde ikke vært like stilig med et rødt vaskerom f. Malingen i taket er “vanlig” maling, men vi har tenkt til å male taket på nytt i en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.