fredag 3. juni 2016

Lyssand skyvedør

Lyssand skyvedør passer utmerket mot terrasse eller hage. Døren glir lett opp, og har et skyvefelt på utsiden som sikrer at den lukker seg helt tett uansett vær. Nyttige montasjeråd som sikrer at dine vinduer og dører fungerer som de skal.

Lyssand skyvedør åpnes og lukkes med ett greps håndtak. Når skyvedøren lukkes, er det viktig at den ikke slamres igjen med stor fart.

Lyssand Skyvedør har en enkel, solid konstruksjon med få bevegelige deler. En elegant og funksjonell skyvedør som passer perfekt til norsk byggestil. Informasjonen gjelder for følgende NOBB moduler: 2363822 236491og 26661793. Lyssand er som ledende produsent i stand til å levere et stort. I tillegg til et bredt spekter standardutførelser, tilbyr Lyssand.


Skulle hatt en utvendig lås på en lyssand skyvedør. Lurer på om det er en standard på disse sylindrene?

Lyssand Treindustri AS er en bedrift som produserer vinduer og dører under merkenavnet. Lyssand er kvalitetssertifisert etter ISO 9001. VIKTIG VED INNSETTING AV SKYVEDØR oskfle-'ll- __. Montering av Lyssand Vinduer skal utføres iht NBI byggdetaljblad nr.


Bruksområde Lyssand Skyvedør egner seg ypperlig som - skyvedør mot terrasse eller hage - som balkong- eller altandør - til sommerhage i kombinasjon med . Viktig ved innsetting av skyvedør Underlag. Terskel må stå på et plant og solid underlag som er oppvatret. Alle våre vinduer og dører blir levert med Lyssand standard. Form og bruk: Lyssand skyvedør er ypperlig til bruk som skyvedør mot terrasse eller hage.


Høykvalitets, dobbel terrassedør i tre med stående vindu i 3-glass. Fås også med sikkerhets-, og alternativt energiglass. De kan også leveres med lås utvendig, eller på begge sider.


Lyssand skyvedør kan leveres med alle typer glass – også med aluminiumskledning. Os mister jobben når Inwido flyttar Lyssand-produksjonen til Sverige. Seinare har produksjonen av ei populær Lyssand-skyvedør blirr . Døren glir lett opp, og har et skyvefelt på utsiden som sikrer at den lukker seg helt . Bredde Bredde MALT/BEISET Høyde Energiglass Sikkerhetsglass MALT/BEISET Høyde Energiglass Sikkerhetsglass Valgfritt skyvefelt Lyssand Skyvedør . Skyvedør (SD) malt/beise Brystninger til Lyssand Skyvedører Standard brystningshøyde 1mm Eks. Skyvedørene i aluminium fra Strømmen AS tilfredsstiller de høyeste kravene for sikkerhet og kvalitet. Skjære til åpning (i hovedsak stuevinduer i dag) 3. Lyssand spesialiserer seg på vinduer og dører og tilbyr produkter og.


Trond Kåstad hos Lyssand forteller at det å velge skyvedør gir deg mye . Lyssand Skyvedør er ypperlig til bruk som;. Skyvedør – skyvedører, dører, skyvedør, vinduer, garderobe, vindu, glass, ytterdører, dør, ba skyvedørsgarderobe, . Sidehengslet vindu tre med aluminium Lyssand Plus Hvit. Fastkarmvindu tre Lyssand Plus Hvit 016.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.