onsdag 15. juni 2016

Legge nytt tak på gammelt tak

Derfor kan du ganske enkelt legge et nytt tak oppå det gamle på kort tid. Du har mange muligheter hvis du vil legge nytt tak på huset selv. Jeg skal legge nytt tak av takplater på et gammelt shingeltak.

Jeg har fått tre tilbud fra firmaer som skal gjøre dette for meg. Et nytt tak gjør huset ditt penere, og øker verdien på huset. Hvis du skal legge ny shingel på gammelt papp- eller shingeltak, skal vinkelen være minst 19° for å . Heldigvis finnes noen som kan utføre jobben både trygt, rimelig og effektivt.

Dette spørsmål stiller mange seg når det er tid for nytt tak. Hvis du har shingel på taket i dag kan du selvsagt velge å legge shingel på nytt rett på den . Så på et hus for noen bekjente og der var det slik, dvs nytt tak ville. I Danmark legger de takplater oppå gammelt eternittak hele tiden.


Hjem/Forum/Bygninger og innendørsmekanisering/Nytt låvetak. Vil anbefale deg å demontere alt gammelt og er taksiden over m. I mange tilfeller er den heller ikke nødvendig, opplyser takentreprenør og . På et slikt solid undertak er det enkelt å både legge og bevare undertaksbelegget helt og fint. Dyre tabber når du pusser opp gammelt hus .

Gammelt tak blir som nytt med takfornying. Legger også merke til at bakken er mørkere på etter-bildet også. Etter å ha lagt på underlagspapp legger man på sløyfer på hver sperre.


Her kan du se resultatet i vårt eksempel, et nytt tak som gir din bolig et vern mot vær og . Det er et gammelt hus på fra 190 så det er snakk om totalrenovering av alt unntatt takstolene. Kommer til på befaring nå, spennende å se hva de legger seg på, og om jeg . Taket var over år gammelt og måtte byttes. Fargekvaliteten er dårlig på grunn av manglende IR-filter. Men det kunne like gjerne vært endret til den glemte fasade, og samtidig erstattet med den viktigste . Smøring av gammelt papptak under ideelle forhol har en levetid på 2–år. ATB er det greit å klebe på et nytt belegg.


Omtekking på ATB og gamle papptak ved å legge på en ny PVC-folie er OK. Det finnes en rekke ulike materialer å velge mellom for deg som skal legge nytt tak. Et Decra-tak er den ideelle kombinasjonen av svært god holdbarhet og elegant design.


Skifer er et meget gammelt tekkematerialet. Det betyr at det er kurant å legge, og det er rasjonelt i innkjøp fordi. Har du et gammelt skifertak bør du sjekke taket og bytte ut gamle fester. Nytt kan legges på gammelt, men hvis det allerede ligger to lag skal det fjernes.


Holder på å legge om taket på et gammelt hus fra 19i disse dager,. I tillegg til dette så bytter de alle sløysrenner og beslag på taket, nytt . Ny lufting løses ved å legge vindsperre på gammelt tak. Legger så 2″vindsperre og skrur disse fast i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.