onsdag 8. juni 2016

Låsbare hjulbolter

Låsbare hjulbolter , stk. Mx 5 mm, 60°. Hylleplass: velg varehus Loading. Utsolgt Begrenset lager. For demontering av låsbare hjulbolter. Størrelser: mm, 1mm, mm, 2mm, mm, 2mm, .

Tyverisikret hjulmuttere for lettmetallfelg felger. Avtrekker for låsbare hjulbolter. VOLVO Original låsbare hjulbolter i uåpnet pakning selges. Skal ha av hjula på S60n og det er låsbare hjulbolter der, disse er slitt og nøkkelen begynner å bli veldig slitt. Har fått av stk men den siste . Det kan være de passer på Mercedes også, men vet ikke ;).


Skulle legge om til sommerdekk på bilen til eldstemann. Har stått lenge) Fikk byttet ett hjul, før nøkkelen røk. En sånn sak for låsbare hjulbolter.

Var nylig å kjøpte en avtrekker for låsbare hjulbolter og denne vil heller ikke ta tak , antakeligvis fordi denne bolten ikke lenger er 17mm som . Bilens fire hjul var alle tyverisikret med en låsbar hjulbolt. For å få de løs behøver man en spesialnøkkel, men denne har bileieren rotet bort. Hvilke deksel passer til disse boltene?


Skulle bytte over til vinterdekk og selvsagt får jeg ikke av de tyverisikre hjulboltene på begge bakhjulene, fremhjulene gikk fint. PA i utstyrslisten på BMW i3. Varseltrekant og førstehjelpsutstyr. Corris Grey list rundt grill samt Santorini Black Standard grill.


ConnectedDrive Services. Dekktrykkindikator og reparasjonskit. Cruise kontroll -ABS blokk. ECC (elektr) -Skinntrukket håndbrems -Make-up speiler. Kapsler til hjulmuttere, Sett med White my Fire.


Hjulkapsler, sett på 4. Hva slags bolter er det som sitter standard på bilen? For å forhindre dette bruker Yerka låsbare hjulbolter som skal være umulig å løsne uten spesialverktøy. Cabello er spent på mottakelsen i . Se utstyrslisten nedenf: DT Aluf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.