tirsdag 21. juni 2016

Krykkeholder vegg

Sett med to krykkeholdere på skinne. Utstyr som festes på hjelpemidlet eller fastmonteres på vegg , møbler e. Enkelt å sette krykke eller stokk i veggfestet, hvor den henger fritt og stødig. Monters på vegg , disk eller lignende.


To hull på siden for skurer.

Kan plasseres hvor som helst i huset med enkelt skrufeste. Den er utført i solid Mykplast. Her kan man også henge fra seg jakken, vesken eller likninde. Kraftig utførelse som tåler å bli brukt. Se også krykkeholder for bordkant Art.


Pulverlakkert med sølvfarget akryl for å være slitasjesterk. Jeg kjøpte bare slike krykkeholdere de har på sykehus, legekontor osv. Billig for en 2pakning på jernia og slike butikker.

Har et unikt festesystem som gjør livet livet enklere for de med nedsatt kraft i armer, handikap mm. Stokk og krykkeholdere finnes i flere varianter alt etter hvordan du ønsker å montere denne. Holderen finnes som montering på vegg , seng, bordbein og . Dette er en smart krykkeholder som monteres på veggen. Settet inneholder veggskinne og krykkeholder. Skruer til montering følger med.


Ossenberg grå gummikapsel. Gummikapsel er laget av naturgummi og beskytter . Du kan kjøpe krykkeholder vegg hos Nitec Stavanger Ronda. For skranke eller vegg. Hjelper dine lånere som har behov for dette. Forenkler situasjonen i skranken for låner og bibliotekar, og øker effektiviteten.


Vi har også ulike stativer for oppbevaring av krykker og stokker. Doppsko til krykke 18xmm. Dobbel krykkeholder for vegg. Ispigg for krykke - pigger.

SnapOn er en stokk- og krykkeholder med magnetfeste. Slutt på stokker og krykker som faller. Stort utvalg også av andre typer praktiske stokk- og krykkeholdere.


Click here to find similar products. Krykke- stavholder, dobbel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.