fredag 10. juni 2016

Jotun sparkel tørketid

Lett sparkelmasse til innendørs bruk i tørre rom. Tykke lag, lav temperatur, høy luftfuktighet og liten luftbevegelse forlenger tørketiden. Ytre påvirkninger på byggeplassen som er avgjørende for sluttresultatet.


Tørketiden er avhengig av sjikttykkelsen. Sparkling er akkurat så lett som en tror det er - om en bare vet hvordan man gjør det.

Tips og råd om hvordan du enkelt sparkler gipsplater på vegg. Sparklet kortendene på samme måte som langendene med Jotun sparkel fin. Visste du forresten at nordmenn foretrekker bløtere sparkel enn svenskene? Terje Langmoe hos Jotun. Hurtigsparkelenes tørketid varierer helt fra et kvarter til et døgn, . Produktets konsistens gjør det lettere å utføre så vel sparkling som.


Ferdigblandet lettsparkel for sparkling av vegger og tak av betong, . Les mer om Scanox Platesparkel literSikkerhetsinformasjon.

Lav temperatur og høy luftfuktighet påvirker tørketiden vesentlig. Strimling, hel-, skjøt- og flekksparkling av bygningsplater samt sparkling på betong. Sparkel for gipsplater, papir og tapeter. Oppgitt tørketid er målt ved nevnte verdier: Relativ luftfuktighet.


SPARKLE GIPS: Slik går du frem for å få en slett og fin gipsvegg. Svein Nedberg Hansen, malermester i utprøvningsavdelingen hos Jotun. Da kan rulle sparkel være løsningen. Dette er flytende sparkel som tykk maling.


Det er spesielt viktig å legge merke til tørketider. LADY Våtromsystem består av våtromsparkel , våtromsgrunning (grunning og lim i ett), våtromstapet og våtromsmaling. Trenger du sparkel , kit eller fugemasse? Hos Flügger får du det du trenger til oppussingen. Han er malermester i utprøvningsavdelingen hos Jotun.


Forsiden Maling, beis, fugemasse, lim og sparkel Utendørs Grunning VISIR. Det er vanskelig å sparkle hele skjøten i én arbeidsgang, så del den gjerne i to. Mangler: jotun tips til deg som vil male som en proff!

Overhold tørketider : Ha ikke. Først grunning, så sparkel. Påfør deretter alltid to strøk grunning oppå sparkel , ellers får flaten glansskjolder. Levers kun i glans: silkematt.


Jotun Benarolje UVR, gir en meget værbestandig og elastisk beskyttelse på teak og. Vil mønsteret skine igjennom? Etter en tørketid på min.


Påføring av for tykt sparkelsjikt under sparkelremsen vil øke tørketiden betydelig (kritisk).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.