torsdag 9. juni 2016

Interiørkonsulent

Ja, jeg er interiørkonsulent. Nei, ikke interiørarkitekt, interiørkonsulent. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Aud Fagerås Tveit hjelper deg med å finne din stil og dine beste løsninger.


Men så har jeg hørt av ganske mange at en utdannelse ved nki ikke . Interiørkonsulenten innreder forskjellige typer lokaler.

Vi er stolte over å samarbeide med interiørkonsulent Hanna Brende i Brendesign. Hanna kan hjelpe deg med alt fra veiledning til delvis eller full styling av . SVAR: Hei, og takk for ditt spørsmål. Det er flott at du tenker på å ta utdanning!


I utgangspunktet så skal du selv dekke utdanning, ved at du søker om stipend og . Jeg vurderer en karriere innen interiør, og derfor tenkte jeg på interiørkonsulent. Sentrale arbeidsområder er . Jeg har bare noen spørsmål i forhold til . Vanlige arbeidsoppgaver for .

Dette kan være alt fra private hjem til hotellrom og bedriftslokaler. Fagstoff: For å bli interiørkonsulent går du etter design og håndverk videre på interiør- og utstillingsdesign vg og interiør på vg3. Vi skaper personlige hjem med særpreg, vakre butikker og trivelige arbeidsplasser.


Vi hjelper deg med anbud fra interiørkonsulent. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Siw Marit Larsen bak Koselige Hjem er interiørkonsulent i Trondheim og omegn med over års erfaring som boligstylist. Ta kontakt hvis du ønsker hjelp. Har du en jobb du skal ha gjort?


Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Forslag fra interiørkonsulent for bare 1. Tekst: Svein Kåre Edland Foto : Susan Jane McLinden. Grethe Bergjor Cathrine . KartdataImage may be subject to copyright. Salgs- og interiørkonsulent.


FO er i stadig utvikling og vi søker deg med teft og interesse for interiør, estetikk og funksjonalitet og som vil motiveres av å bruke . Da vil man spare både tid og penger på sikt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.