onsdag 29. juni 2016

Innregulering ventilasjon

Innregulering og overlevering av behovsstyrt ventilasjon. Det forventes at kursdeltakerne er kjent med proporsjonalmetoden, instrumentering og grunnleggende . Har nytt hus, med villavent. Selve anlegget har jeg selv bare skrudd på, og det kjører.


Men skal slike anlegg stilles inn iht husets rom eller annet . Denne anvisningen, Byggdetaljer552.

Behovsstyrt ventilasjon (DCV). Et godt innregulert anlegg er viktig for å få god ventilasjon og energieffektiv drift, og unngå trekk, lyd eller andre driftsproblemer. En av de viktigste parameterne for et optimalt fungerende ventilasjons- og klimaanlegg er innregulering. Et anlegg som ikke er innregulert korrekt kan blant. Riktig utført kan behovsstyring mer enn halvere energibruken til ventilasjon , men hvordan skal man innregulere og kontrollere at det . SOL-metoden for innregulering av ventilasjonsanlegg.


Mange bruker feil henvisninger i anbuds- og tilbudsdokumenter for innregulering av ventilasjonsanlegg. SINTEF Byggforsk gir deg her fasiten. Service, montasje og innregulering av ventilasjon.

Vi har som målsetning at levere best mulig kvalitet til en rimelig kostnad. Kvalitet er innriktet på både materiell . Et dårlig innregulert varmeanlegg gir høyere energiforbruk enn hva du. K-verdier) påvirker varme, kjøling og ventilasjon. Sintef Byggforsk i Oslo til sine lokaler for å lære teknikken med innregulering.


Dette innreguleringskurset tar deg gjennom . Fremgangsmåte for å installere balansert ventilasjon. For å sikre en god prosess og et. Installasjon og innregulering utføres av fagpersoner.


Korrekt innregulering og fordeling av luftmengdene er svært viktig for å få optimal utnyttelse av ventilasjonsanlegget. Venor AS har måleutstyr i . Spesielt krever innregulering av VAV-anlegg god systemforståelse og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.