fredag 10. juni 2016

Hyller til garasje

Bygg/Oppbevaring/Oppbevaring-hyller/BufretLignendeOppbevaring, hyller. BufretGrimstad Industrier AS - Har du oversikt over hva du har i garasjen din? Det er rart hvor raskt man fyller opp boder, garasjer, skap, ja stort sett alle rom med ting og tang.


Med noen gode - og strategisk plasserte - hyller kan du spare . Ekstra stabil hylle som monteres uten skruer. Et fleksibelt system med lister i taket, skinner ned fra listene og hyller som kan flyttes på, gjorde veggen synlig igjen. TRENGER DU HYLLER I KJELLER ELLER GARASJE?

Noen som har bruk for disse hyllene i garasjen/huset sitt? Hyllereolen leveres i flatpakkede kolli.

Set og opp hyller på veggane og gå til innkjøp av boksar du kan putte alt av småting oppi. Det er utruleg kor mykje rart du kan setje inn i hyller i . Den vanligste måten å øke arealet egnet for lagring og oppbevaring - metall hyller for garasjen. De lar deg legge opp all den spesifikke for å . Sko- og hattehyller, skoskap, hyller og stativer, knagger og hengere. Vi trenger nye hyller til hele veggen innerst/bakerst i garasjen. Jeg ser for meg noen i stål - men hvor finner man slike?


Reoler, hyller i forskjellige utforminger, kurvsett, hylleklips, konsoller, lister, garderobestenger og hengeskinner. Utility er et helt nytt oppbevaringskonsept som gir enklere og bedre oppbevaringsmuligheter på plasser som ellers er lett å overse. GALVANISERT STÅL - REGALUX online hos BAUHAUS.


Reol Express m/hyller galv anisert stål - Regalux Reol Express er enkel. Før et hus hoder til forsyning butikken for å få materialer til å lage DIY garasje hyller, er det lurt å ta nøyaktige målinger av garasjeplass og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.