onsdag 22. juni 2016

Gulvteppe blå

Princess har et stort utvalg gulvtepper til stue, kjøkken og soverom i sesongens farger og mønstre - Velkommen til Princessbutikken. Shop blå tepper hos Ellos til bra priser. Velg blant mengder av blå tepper i de riktige modellene.

Ellos Home Mørk blå Teppe Augusta 140x2cm . Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk og bør derfor gjøres med omhu. VIDSTRUP teppe, kort lugg, blå Lengde: 2cm Bredde: 1cm Flate.

Ett fint og moderne teppe med striper i flotte farger, i blåe nyanser. Teppet gir farge i ett hjem på en enkel måte og blir en flott . Nydelig blått teppe med hvite stjerner fra Lorena Canals. Teppet er laget av acryl, og er deilig og mykt for små barneføtter. Gi gutterommet et løft med dette håndheklede kvalitetsteppet i bomull. Fint å se på, lunt og godt for barna å leke på.


Twine teppe 170x2cm - Spar Blå mix 2kr 1kr. Jagged teppe 140x2cm - Spar Grå 6kr 2kr. Finn Blå Tepper online og sammenlign priser. Hvis du er på jakt etter nytt teppe til hjemmet ditt, bør du ta en titt i oversikten vår nedenfor, der vi har samlet tilbud . Vevd gulvteppe i duse blånyanser, fra Sebra.


Et nydelig og lunt teppe i 1 bomull, myker opp ethvert barnerom. Fint å se på, mykt for små barneføtter å gå på . Deilig og mykt håndheklet gulvteppe med stjerne i midten. Jotex Cremehvit STAIRS trappetrinnsteppe 15-pk Shop direkte. Jotex Blå/hvit TORTONA ryeteppe 140x2cm.


Blått med hvite stjerner - en hit i alle små prinsers rom! En nydelig detalj til interiøret på barnerommet, men kan fint brukes i resten av huset også. Sebra Teppe Mønstret 1x 1cm Pastell Blå.


Logg inn her; Brukernavn; Passord; Ønsker du å registrere deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.