mandag 20. juni 2016

Gulvlegger drammen

Isola Selvbygger er et ett-lags takbelegg for tak og terrasser. Produktet benyttes helt ned til grader utvendig takfall. Skjøtene tråkker du tette - også i kjølig vær, .

Isola Mestertekk er et ett lags takbelegg for skrå og flate tak. Dette takbelegget benyttes på alle vanlige underlag, både i varme, kompakte tak og luftede . Isolas takbelegg av typen Dobbelt Lag er nå registrert i ECOproduct-databasen, og gir dermed BREEAM-poeng. ECOproduct er en unik database og en metode.

Hovedbestanddelene i Isola Takbelegg og Membraner er. Isola Dobbelt Lag kan legges på alle vanlige typer tak og underlag. Isola Mestertekk Kombi er et ettlags takbelegg for mekanisk innfesting på flate og skrå tak. Takbelegget kan benyttes både i varme kompakte tak og luftede . ISOLA FUGEMASSE Fuge- og klebemasse for bruk til detaljer og gjennomføringer.


For eksempel i forbindelse med Isola Takshingel, Takbelegg og Membraner. Selvbygger benyttes som takbelegg til skrå tak ned til 3° utvendig takfall. Isola er en kjent produsent av tetteprodukter og tilbehør til tak og vegg.


Isola er kjent for sine gode takbelegg og membraner også.

Isola Takshingel har stamme av glassfilt og gir, montert på solid tretak, et sikkert og funksjonelt takbelegg som varer i flere ti-år! Deler opp takflaten og gir lys- og skyggeeffekt. Listetekking på Isola Takbelegg - pent, funksjonelt tak med lang holdbarhet. To-lags SBS takbelegg Isola Dobbelt-La Fleksibelt og sikkert system for sto ISOLA DOBBELT-LAG UNDERLAGSPRODUKTER Benyttes som første lag i Isola . Isola Mestertekk er et ett-lags takbelegg beregnet brukt på skrå og flate tak. Benyttes på alle vanlige underlag, både i varme kompakte tak og luftede . Kursbevis Taktekking med Isola membraner og takbelegg.


Det betyr at takbelegget er poenggivende i BREEAM-klassifiseringen, på samme måte som Isola Mestertekk (ettlags takbelegg) har vært i flere . Isola Mestertekk Takbelegg har nå fått en Miljødeklarasjon (EPD), sertifisert av EPD-Norge. Isola Mestertekk er ikke bare første asfalt takbelegg med EP men . Icopal TopSafe - ett lags selvklebende takbelegg. Skal du legge nytt tak eller legge om ditt ga gjør du det enkelt og sikkert med Icopal Topsafe! TG 20Isola Mestertekk ettlags asfalt takbelegg.


Ettlags asfalt takbelegg til skrå og flate tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.