torsdag 23. juni 2016

Gullbar vekt

Gullbarre , blokk (barre) av raffinert gull, støpt for oppbevaring eller for fremtidig bearbeidelse til smykker o. Den vanlige vekt på Norges Banks . Vi har alle sett stor gullbarrer i filmer. Det er nok mange som skulle ønske de hadde en hjemme (kanskje mest på grunn av verdien). Man kan jo spekulere i hvordan bestefaren din fikk tak i en gullbar på en kilo, jeg ville nok først sjekket etter om det lå noe kriminellt bak.


Ja, man kan kjøpe gullbar , men jeg tviler på at du har råd til en skikkelig gullbar.

Hvis man finner masse gull. Kor tungt er egentlig gull? Litt fakta om gull unse gull er 3gram. En gullbarre er på 4unser og veier omtrent 1kilo. Det gir den en verdi på rundt millioner . Kjem no an på kor stor gullbarren var det.


Viss det var ein kg gullbarre så vog han nok kg. Hvor mye veier en gullbar i kg? Honjo_Masamune Innlegg: 445. Det finnes ulike standarder og størrelser slik jeg . Royal Canadian Mint Gullbarre. Rent gull betegnes som karat.


Bufret 10gr karat rent gull. London Bullion markedet (LBMA) definerer London god levering, den internasjonale standarden for gull bar , etter vekt. Størrelsen er mindre viktig, men.


Vekten av en gull-bar er en viktig faktor for beregning av prisen. Vekten er alltid stemplet på bar ved produksjonen, slik at det ville være praktisk . Kostnaden for en gullbarre avhenger av gjeldende prisen på gull,. På det bredeste siden av gull bar , vil du se sin vekt i Troy gram stemplet i. Kilogold er en mindre og mer håndterlig gull bar , veier en troy unse. Karat er en enhet for hvor . Hvordan er Gullvektens priser?


Gullbar merket Credit Suiss i karat gull, vekt for selve gullbaren er gram 9(karat). Selges uten rammen og diamanten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.