torsdag 30. juni 2016

Gråmalt gulv

Og så er det gulvet da. Her kjøpte nordmenn i årevis trestavs eikeparkett – og malte veggene eggehvite. Vi gjør fortsatt litt av det samme, men nå skal veggene være grå , og gulvet også.


For grått er jo så hot. Og det er enda dummere enn eggehvitt og eikeparkett, for vi fargesetter hjemmene våre som en . Invester i et grått gulv !

Gråmalt gulv i forstuen på Fosser gård. Oljemaling Også kalt alkydmaling, som er fellesbetegnelsen på maling tilsatt alkydolje (kunstig olje), linolje eller andre oljetyper som bindemiddel. Tørker raskere, lukter mindre og er noe rimeligere enn oljemaling.


Ofte vil gulvet også fremstå mer ensartet. TreStjerner Gulvmaling på laminatgulv TreStjerner malt på laminatgulv. Du kan skape mer lys i rommet ved å velge en hvit eller grå farge til gulvet , mens en mørkere farge som svart vil binde rommet mer sammen. Gulvet må ikke slipes så langt ned.


Ikke glem den største flaten i rommet når veggene skal få ny farge.

Bomull og Egghvit er bestselgerne, men flere varianter av grå – fra de helt lyse til ganske mørke, selger også godt, sier Hvinden. Han råder også til å ha fokus på glansgrad ved maling av gulv. Gulvmalingen er tilgjengelig i tre glansgrader, som hver gir sitt unike uttrykk. Glansvalget har stor betydning for . Sigural Epoksy Gulvmaling.


Spesialmaling for sterkt belastede gulv. Malingen har en meget god slitestyrke og er kjemikaliebestandig. Fås i fargene: Antikkhvit, Skygrå, Varmgrå og Grå. FARGEKODE: GRÅ TIL GULV. Her ligger jeg på kne og maler gulvet i andre etasje.


Det er gamle, slitte og sjarmerende gulvbord her oppe. Prosessen: Vi har for det første tatt bort belegg, så noen lag med gammel maling. Siden grunnet vi og pusset så over med sandpapir.


Da gjensto kun det gøye, nemlig . Maling er den enkleste måten å fornye et gammelt gulv på. Du får en rask og rimelig fornyelse med stor effekt - og det er ikke vanskelig! Nytt gulv med farget olje Mange velger å skifte ut hele gulvet , men en fornyelse av gulvet behøver ikke å være fullt så omfattende.

Er gulvet tidligere lakkert eller mer hakkete enn du ønsker, må flaten slipes. Men i takt med trender og fristelser fikk også Mona lyst å hive seg på den grå bølgen. Det mest drastiske var kanskje å male gulvet.


Ja, vi hadde eikeparkett i hele første etasje, men nå har vi malt gulvet i både gangen, kjøkkenet og stua grått, og snart står trappen for tur. Men foreløpig har hun bare nøyd . Hvite fliser på veggen og grå , sandfarget eller blå fliser på gulvet var standard lenge. Nå opplever mange at fliser overalt gir litt institusjonspreg, sier hun, og trekker frem eksempler på overflater hun synes er spennende alternativer:- Tapet , vinylbelegg, våtromsplater, slette malte vegger, eller malte vegger . Lekkert med gråmalt gulv.


Nydelige interiørbilder lånt fra Schöna Hem. Se mer her om du liker stilen. Nå er mandagen over og da går resten av uka som en lek. Selv har jeg vært nesten år i samme . Det sier Magnus Johansen som har arbeidet med gulv i over år.


Han er daglig leder i slipe- og vedlikeholdsfirmaet Norsk Gulvservice, samt innehaver av parkett- og flisbutikken Skógr på Skøyen. Nyanser og kombinasjoner av hvit og grå har . Dette minner mest om en trist, grå , regnfull høstdag. Er man ikke deprimert fra før.


HER ER HVITT FRISKT: Hansen mener den hvite fargen på gulv , vegg og tak gjør dette rommet friskt. Litt mer tekstur, som et teppe på gulvet , og noe på veggen over sengen, så er vi der, sier hun. Claussen legger til at hvitt . Nærbilde av eikegulv med Hardvoks-olje lys grå. Liberon Hardvoks-olje er en svært slitesterk og holdbar overflatebehandling.


Det var andre uken i Oktober at vi hadde overtakelse av hytten vi har kjøpt på Mysusæter i Rondane. En stor del av oppussingen var å få slipt ned gulvene i alle rom. Det er utrolig deilig å fjerne den gamle gulvlakken som gjør at furuen fremstår .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.