mandag 20. juni 2016

Gipsvegg skruer

De fleste hjem i dag har vegger av gips, men hvordan henger du opp bilder og gjenstander på veggene? Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i,. Skal man feste noe i en gipsvegg må man bruke noe annet enn en . Se vår video med de beste tipsene for oppheng i gipsvegg.


På de aller letteste bildene kan du bruke en spiker eller skrue. Det kan være noe herk å få hengt opp ting på gipsveggene, men det. I platevegger – særlig gips – eller i mur/betongvegger er det ikke alltid like .

Er du en av mange som har gipsvegger hjemme, og synes det er både tungvint og stygt med store skruer i veggen når du skal henge opp ting? Gips skruer for gips til tre,stål og for robust gips. Finnes også på belter for automat skrumaskiner. Gips med riktig gipsanker tåler mye, men jeg liker å feste ting i treverk. Plata fester du da med skruer i de stendere du finner (minst antar jeg) . Skru opp gardinstenger når det er gipsplater bak.


Henge opp bilde på gipsvegg - Hus og hage. Velg bor med utgangspunkt i tykkelse på plugg/anker. Er i ferd med å henge opp nye overskap på kjøkken og ser nå at veggen er gips.

Skapene som hang der fra før var montert med treskruer! Tidliger har vi vist hvordan du fester skruer eller knagger i gips, her får du noen gode tips til hvordan du få skikkelig feste i lettbetong eller andre . Har brukt slike til å henge opp høytalere i kun gips. Du bør absolutt få et par av skruene inn i stendere, selv om gipsanker kan holde opp mot . Antar at det ikke blir tilstrekkelig feste i 12mm gips selv om jeg benytter grove gipsankre og lurer på hva jeg skal. Festes i spikerslag med forsenkede skruer.


Men du bør selvfølgelig bruke riktig skruer og, avhengig av veggtype, plugger i veggen. Slik henger du på stendere: For gipsvegger er det aller beste å skru en . Det omfatter stålprofiler, gipsplater, verktøy, skruer og annet. Samtidig bør du undersøke hvilke skruer og eventuelle plugger du bør bruke for å feste riktig. Skruene som medfølger Dots har enten vært for bred eller for korte til at hylsene har ekspandert.


Spesielt designet for enkelt å kunne montere våre produkter på betongvegg og gipsplater med en tykkelse på 9-mm. Med en Philips # 2-bits blir det enkelt å . En ting som bekymrer meg litt er dog om en gipsvegg vil klare vekten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.