fredag 24. juni 2016

Forskaling støttemur

Jeg skal støpe en støttemur som forlengelse av grunnmuren (Leca) på huset. Muren skal følge retningen på grunnmuren i meter og så . Da er sjansen mindre for at forskalingen skal komme ut av vater. Alle skjøtejern fra såle og opp i blokk, samt jern i hjørnene (ved mur i vinkel) må bøyes til i 90 . ASAK Miljøstein viser deg hvordan du setter opp en støttemur.


Hvis du ønsker en mur i hagen din kan du velge mellom støp eller ferdige blokker.

Skal du støpe selv må du snekre forskaling , kjøpe mange tunge sekker . Vi skal sette opp en støttemur i hagen, for å hindre utrasing i en skråning ned. Hvor langt ned må jeg grave, hvordan lager jeg forskaling osv? For dager siden - Husk at mur og pussesand skal ha maks kornstørrelse på 3-mm.


Du kan støpe stolpene direkte fast i hullet eller lage en forskaling. Husk at et avtrykk av forskalingen blir synlig i betongen etter at den er . Hvis det er snakk om en liten mur kan det være greit å snekre en forskaling og blande betongen . Me leverer alle typar støttemurar. Siden staghullene er innfelte vil man raskt forskale fundamenter, rekkverk, støttemurer og dragere.

Dersom man ikke har kran tilgjengelig, benytter man DOMINO . Vector Wall støttemurer og støyvolle er en langvarig og attraktivt alternativ til. Utover dette, fungerer frontnettet som forskaling under innbygging av jord eller . Ca lengde på muren er meter. Høyde over ferdig såle er fra 35cm til 120cm. Denne artikkelen er skrevet for å øke bevisstheten på hvor viktig det er å gjøre et godt forarbeid når man skal igang med å bygge støttemur.


Forskale trinn til trapp mellom . Støpe meter lang mur med forskaling , armering og alt som skal til for et godt resultat. Belegg og murprodukter: forskalingsblokk og støttemur fra Steinspekteret. De kan også brukes som såle for vanlig kassett- forskaling eller støttemurer.


Beregnet betongforbruk: Ca. Langs terrassegulvet går det en buktende hvit mur. Denne ble faktisk satt opp for snart fire år siden, men fordi området ellers aldri ble ferdig så . Husk på at mur og pussesand skal ha maks kornstørrelse på 3-mm.


De fleste byggevarefirmaer. Her har du gjør-det-selv oppskriften på hvordan du lager en. Ved siden av ny støttemur er det støpt mur hvor det vl bli satt opp gjerde.


Arbeid med riving og rengjøring av forskaling vil bli utført på dugnad.

Passer fint til vegger, garasjer, fundamenter o.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.