onsdag 15. juni 2016

Fjerne gulvbelegg fra betong

Som tittelen sier: Fjerner gulvbelegg fra et betonggulv der det skal være varmekabler og som skal flytesparkles. Jeg holder på å pusse opp, og ønsker å fjerne et nesten år gammelt gulvbelegg i stuen. Da er det dampmaskinen som gjelder, borte på et øyeblikk. En ting til, skal du fjerne gulvbelegg som er limt, skjær det i striper på ca. Pappen er limt på tregulvet, og jeg ser en utfordring i å få fjernet dette.


Den er genial til å skrape bort gammelt gulvbelegg med. Fuktig betong reagerer med limet, og da oppstår det vi kaller en.

Man bør først fjerne det ødelagte gulvet og finne ut hvor langt ned i gulvet . Det kan være betydelig tidkrevende og vanskelige å fjerne linoleum gulvbelegg. Men hvis du trenger å fjerne linoleum fra betong, kan oppgaven være litt . Og fjerner du et flytende belegg som parkett eller laminat, er betonggulvet under like fint. Også limte gulvbelegg lar seg fjerne uten at betongen . Skær dit gulv op i baner med en hobbykniv , samme bredde som maskinen.

Rester av gulvbelegg og lim skal fjernes. Er det noen som har noen gode råd for hvordan man fjerner oljesøl fra. Hvordan type verandagulv er det fotspor i (tre, fliser eller betong)? Homogene gulvbelegg skal legges ensrettet. Fjerning av puss, maling, grader på betong, flislim, epoxy etc.


Freser betong med bredde på cm Fjerner ca – millimeter pr gang. Bullystripper Classic teppestripper til fjerning av gulvbelegg som tepper, linoleum og PVC. Eller holder det å fjerne gulvbelegget på kjøkkenet og deretter legge.


Trenger hjelp til å fjerne gammelt gulvbelegg. Gulvbelegget er linoleum og det er limt til betong. Eksisterende gulvbelegg må fjernes, da de mykgjørende oljene i gulvbelegget på sikt bryter ned Depronplatene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.