mandag 27. juni 2016

Fastbo veggplate

Jeg har tenkt å montere FATSO veggplate bak kjøkkenbenken. Har en høyde på ca cm og 2cm i lengden/bredde. Monterer kjøkken fra Ikea og vurderer å benytte Fastbo veggplater fra Ikea på veggen bak steketoppen.


IKEA FASTBO Veggplate hvit på den ene siden og rødt på den andre. De kan leveres etter avtale på Ålgård eller i Sandnes. IKEA FASTBO Veggplate, dobbeltsidig rustfritt stålfarge, aluminiumsfarge.


Beskytter veggen mot smuss og gjør det enkelt å holde rent.

Ubrukt, men åpnet for å se om fargen ville passe inn. Hvitt flisemønster på ene siden, rødt på andre. Svart flisemønster på ene siden, helsvart på andre. Se vårt sortiment av veggplater og vaskelister til lave priser!


Vi har massevis av stiler og farger som kan skjæres til for å passe til kjøkkenet ditt. Og de må kuttes siden de ikke passer akkurat.

Vi har forsøkt å kutte de selv, men det er jo helt umulig. Nå holder jeg på med kjøkkenrenovering i leiligheta mi, og har kjøpt Fastbo veggplater fra Ikea. De har tre varianter, som kan brukes på begge . Vil du raskt endre inntykket i kjøkkenet synes jeg du skal ta en titt på Fastbo. Det er friske, smussavstøtende veggplater som dessuten er . FASTBO Veggplate IKEA Beskytter veggen mot smuss og gjør det enkelt å holde rent. Ikea, Murals and Kitchen Back Splashes.


FASTBO, Veggplate, Beskytter veggen mot smuss og gjør det enkelt å holde rent. Motstår varme, vann, fett og smuss, og kan plasseres på veggen bak . Jeg lurte på hva som brukes som avslutning på veggplatene dere har som kan legges på kjøkken (mellom benkeplate og overskap). Kjøkkenet arkiver side av deas mia.


Hvitevarer galleri kjøkken og hvitevarer ikea. FASTBO veggplate dobbeltsidig svart/flisemønster svart. Beskrivelse IKEA FASTBO Veggplate hvit på den ene siden og rødt på den andre. De kan leveres etter avtale på Ålgård eller i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.