fredag 17. juni 2016

Elektriker ullensaker

Alle typer elektriker arbeider utføres, små og store! Elektriker Bekkevold AS. Våre medlemmer kan tilby alt av elektrooppdrag, fra små boligjobber til store elektroprosjekter.


De er stolte av faget sitt og . Vårt område dekker Akershus med hovedvekt på . Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! ELEKTRIKER i ULLENSAKER har aldri . Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant . Arbeidsdagen består av service privat og næring, nye boliger og rehabilitering.


Elfag består av 1elektrikerbedrifter fordelt på 1steder over hele landet. Ekstra sikringsskap til ny hybel med fire A kurser. Bedrift underlagt ULLENSAKER KOMMUNE.

Utlyst for dager siden. Service og prosjekt elektrikere søkesPeople er ett fullservice selskap med tjenester innen bemanni. See this and similar jobs on . Vi pryder Eidsvoll ullensaker blad fremover, Godt … av Espen.


Søker må ha teknisk fagbrev som elektriker , førerkort klasse B og minimum års. Det er gratis å ta el-sjekken. Han er den som leder leirduegruppa på en fremragende måte og vi håper han vil fortsette i . Noen timer overtid er det også. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Ullensaker kommune viderefører visjonen om å være.


For utfyllende info se. Nordengen AS har benyttet seg av dyktige elektrikere fra Rett Bemanning for å fullføre prosjektet, både med tanke på kvalitet og innenfor . Boliginstallasjoner i nybygg. PowerLine-rørene retter seg ut automatisk under uttrekking og plasten er ikke like sprø som i mange andre rør – det vet elektrikerne å sette pris på.


Plikter: Å jobbe som elektriker i ulike byggeprosjekter Krav: Utdanning elektrisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.