torsdag 16. juni 2016

Eksklusive tapeter

Her finner du eksklusive tapeter fra Sanberg Wallpaper. Skymning, Flora, Gryning, Ivar . Kandola produserer eksklusiv tapet utsmykket med ekte Svarowski krystaller. Motivene er klassiske og man finner både striper, damask og ornamenter i . Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.

Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Arte har et bredt udvalg af eksklusive , udtryksfulde og raffinerede tapeter til enhver smag. Her finder du både minimalistiske og ekstravagante tapeter ! Dette er eksklusive og flotte tapeter.


Alle design har navn inspirert av . For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Det finnes også tapeter som er fiber tvers igjennom, fine og matte i overflaten. Med eksklusive tapeter fra Laura Ashley skaper du enkelt store forandringer.

Ta en titt på våre mønstrede, stripete og ensfargede tapeter. Flotte mønstre med blomster, fugle og sommerfulge i forskellige farver med blandt andet guld-, sølv- og perlemors-effekt. Rigtig flotte og eksklusive tapeter. Tapetkolleksjonen Bruggia er en eksklusiv og spennende kolleksjon som er en ren nytelse.


Historiske tapeter - Norsk Arv serien - Oversikt og inspirasjon. Bildene over: Norsk Arv serien er en serie eksklusive tapeter trykket på gamle maskiner. Det finnes mange ulike typer tapet , her gir vi deg en guide til de vanligste. Tekstiltapeter – det eksklusive valget. Har de noen hjemmeside?


Papirtapetene er også blitt langt mer holdbare. Eksklusiv tapet med blå og sølv. Bestil en prøve inden du beslutter dig, den er flot.


I tillegg har Romo en rekke flotte tapeter som kan ta pusten fra enhver! Med tapet kan du endre farge, stil og stemning på et rom, eller i en hel bolig - raskt og enkelt. Det elegante og eksklusive er noe vi nordmenn er glade i! Katrine Moholt drar til Biri, der et familieforetak produserer eksklusiv og spetakulær stråtapet. Vi er også med og ser hvordan tapeten settes opp .

Fantastisk stort udvalg fra Europas førende producenter indenfor tapet. Tapet med personlige og eksklusive mønstre. Begynn på nytt og velg en tapet som ser ut som ekte murstein og fliser!


Når du tenker på et eksklusivt hjem med mange detaljer og masse karakter, tenker du . Strandgaten i Bergen – her kan du bla i tapetbøker og se utvalgte tapeter på rull. Meld deg inn i kundeklubben for eksklusive tilbud! Som regel er de avtørrbare.


Se vårt store utvalg av tapeter på borge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.