onsdag 1. juni 2016

Dreneringsrenner

Dreneringsrenne av resirkulert komposittmateriale, med galvanisert metallgitter. Tilkoblinger og hjørneløsninger for flere ulike kombinasjoner. Lettvekts dreneringsrenne som er lett å montere og legge selv. Holdbar med stor avvanningseffekt.


Tåler trafikk fra personbiler i private innkjørsler. Velegnet for eksempel foran garasjen, på terrassen .

ANRIN dreneringsrenner kan leveres i forskjellige typer og dimensjoner og avhengig av type kan det etableres enten trappefall, vannspeilsfall eller et . DIADEM RNH, RNF og RNS dreneringsrenner og rister muliggjør en kjapp og sikker linjedrenering . Loddrett tilslutning til utløp. Universelt hjørnestykke. Hvilke løsninger pleier å brukes på dette?


Nå skal garasjen helle litt fremover og utenfor vil hellingen fortsette. Sånn sett er det kanskje heller . Biltema har det til ca halv pris av andre merker.

Plastmo dreneringsrenner er beregnet for bruk rundt private boliger, hvor den maksimale belastningen er fra sporadisk personbil trafikk. Rennen egner seg godt . Vi hjelper deg med anbud på dreneringsrenne. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. SAPODRAIN er en dreneringsrenne produsert i polymerbeton, hvor det er lagt vekt på å skape et overskuelig og enkelt program med optimal . Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. ACO Nordic har nå lansert en ny dreneringsrenne i det norske markedet.


Butikkpris ca 17- pr. En dreneringsrenne for bruk i privat oppkjørsel, tåler trafikk fra personbil. Den er enkel å montere og har stor avvanningseffekt. Du tilpasses enkelt rennen til din . Dette fleksible systemet er bygget opp av moduler med et bredt tilbehørsprogram.


Dermed blir det lett å sette sammen o. Avrenningsrenne for nedstøpning, og kjøresterk gitterrist i varmforzinket stål. Sett sammen din egen lengde ved å kombinere startsettet .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.