tirsdag 28. juni 2016

Byggesett elsykkel

Med dette settet på 1000w 48volt kan du bygge om din sykkel til en el-sykkel! Settet inneholder bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, hendler . Med dette ellersettet på 1000w 48volt kan du bygge om din sykkel til en el-sykkel!

Settet inneholder Bakhjul med navmotor, controller, boks til controller, . Er du ute etter en spesiell elsykkel kan du faktisk bygge den selv. B Ved å bygge om vår egen sykkel SELVGJORT! Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel, sparte vi tusenvis av kroner.

Såkalte elsykkel-kits er byggesett som kan konvertere den ordinære sykkelen din til en lettrådd elsykkel. Med riktig type el-sykkel vil du klare å prestere omtrent som de beste i motbakkene. De fleste varianter av byggesett og ferdige sykler vil være på plass i butikk . City Motion el-sykkel byggesett, Kråkerøy. City Motion el-sykkel byggesett er et enkelt produkt som omskaper din sykkel til ett ypperlig.


Fjuk har mekket sykler, biler og motorsykler så lenge han kan huske. Velg den sykkelen du liker og som passer til deg.

Det gis ikke tilskudd til kjøp av brukte sykler, byggesett for ombygging til elsykkel eller kjøp gjennom privatperson. Bafang Fun krankmotor til el sykkel 48v 750w. Bafang Fun el motorer til sykkel er kjent for høy kvalitet og styrke. Vi fører komplette originale Bafangmotorkit . Motorkontroller for 2Watt El-sykkel motor. Motorkontroller benyttet til City Motion sine El-sykkel byggesett.


Her er ein liten guide for korleis eg byggde min elsykkel. Den må ha ei god og kraftig rame med gode . Jeg benytter anledningen til å slå et slag for momsfrie elsykler. Etter litt søking på nett fant jeg et el-sykkel byggesett me så langt jeg kunne . Rammen for tilskudd til el-sykkel er brukt opp og det er ikke lengre mulig å søke.


Det gis ikke tilskudd til kjøp av brukte sykler, byggesett eller kjøp gjennom . Start-Siden Nyhet: Byggesett for El-sykkel 1000W . Er du blant de mange som leker med tanken om å kjøpe elsykkel? Les Forbrukerrådets guide og øk sjansene for å bli eier av en elsykkel du vil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.