mandag 6. juni 2016

Benkeplate ask

Førsteklasses sortering i svært høy kvalitet til ekstra lav . Solid og slitesterk benkeplate av ask som f. Produktet finnes også i andre dimensjoner. Les om vilkårene i garantiheftet. EKBACKEN spesialtilpasset benkeplate, hvit høyglans, laminat ?

Benkeplate med et øvre lag tre, et slitesterkt naturmateriale som kan. PINNARP benkeplate , ask. Enkel rengjøring, rikelig med . Treslaget Ask er Europesik og har en hardhetsgrad på 760. Våre bekeplater av ask kan leveres ubehandlet eller oljet, og er oftest brukt som benkeplater.


Ubehandlet og rette kanter. Platene er pusset med korning 120. Alle platene er pakket enkeltvis i plast.

En vakker benkeplate hever et hvert kjøkken og har etter hvert blitt en sentral faktor i planleggingen av et nytt . En benkeplate i tre gir kjøkkenet en varm karakter. Våre treplater er naturligvis massive og vi velger alltid bare den høyeste kvaliteten. Massivt tre er et naturlig . Heltre benkeplater er et levende materiale og er, i dobbelt forstan et naturlig valg for mange.


Mørkt kjøkken med lys, ask brunkjerne heltre benkeplater. Vi skal ha lys Askparkett i det meste av bolig inkludert stue og . Limte hardtreplater med fingerskjøtte lameller – også kalt benkeplater – er både. Rowan møbelsett består av to underskap med to skuffer med dempelukking. Laminert benkeplate med trestruktur i grå ask.


To stk bolleservanter i . Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.