torsdag 16. juni 2016

Badekar med løveføtter billig

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Frittstående badekar 6. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Fri frakt og lavprisløfte! Badekar med løveføtter 1.

Har du liten plass, men orker ikke tanken på å bo uten badekar , kan et lite sittebadekar være løsningen. Her er seks stiler og seks priser, fra billig til smertefullt. Sammenlign pris på badekar.


Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker. Et frittstående badekar kan du la stå midt på badegulvet, eller der du vil. Velg fra øverste hylle eller fra hyllen som. VikingBadEllipse badekar.


Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design.

Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse. Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et. Våre badekar gjør det til en fornøyelse å bade . Vakre designkar med elegant integrert frontpanel. Bredt utvalg - target starter på 1cm. Et liten kar kan bli presset inn, selv de minste ba og er ofte brukt i en dusj.


Tilbud på Edwardian eller Slipper frittstående badekar med løveføtter. Vi gir gode rabatter på badekarene nedenfor med ben i støpejern for egen dekorering. Et klassisk akrylbadekar med føtter som setter et fint preg på baderommet. En luksuriøs og personlig følelse.


Samtidig moderne, bekvemt og funksjonelt. Den litt høyere kortsiden gir en behagelig støtte for ryggen. Føttene og avløpsventilen finnes i krom . Et badekar i klassisk stil som passer i mindre baderom. Fås i to størrelser, to farger og med tre forskjellige føtter. Vi tilbyr klassiske designede badekar med løveføtter i et bredt og smakfullt sortiment.


Uansett hva du velger av støpemarmor eller sanitærakryl så får du et badekar med god kvalitet og en funksjonell skandinavisk design. Vi kan i år presentere nyheten Noro SUNDBORN.

Det klassiske badekaret med løveføtter vises her i ny . Vi har stort utvalg av badekar i vår nettbutikk. Se om du finner et som passer for deg. Det selges mange typer frittstående badekar. Noen er store, noen er små. Hadde det vært ett badekar som var å foretrekke framfor alle andre, ville dette utkonkurrert . Dessuten kan det nok bli billigere å kjøpe et nytt og penere badekar som fungerer fint.


Ikke bare finnes det mange fantastiske varianter å velge mellom, et skikkelig badekar er også den ypperste hverdagsluksusen man kan unne seg. Behovene er veldig ulike. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.