onsdag 22. juni 2016

Åpne garasjeport med mobil

To av de mest solgte mororiserte garasjeport-åpnerne i Norge har egne. Men for de med eldre motorer kan fjernstyring via nett og mobil . For timer siden - I september i fjor skrev vi om ulike typer garasjeport-åpnere for mobil og nett.

Nå har vi fått anledning til å teste en av dem i praksis, . Tilgang hvor enn du er i verden gjennom mobilnett og Remote Access. Når jeg kommer hjem, åpne garasjeporten automatisk. Du kan også fjernstyre kaffetrakteren, åpne eller lukke garasjeporten, lage fjernkontroller til pumper, motorer og vinsjer, få nettverksutstyret ditt .

Et PC skjermbilde på en mobiltelefon er kanskje ikke kjempe praktisk. Styring av garasjeport - Smarthus: Hjemmeautomasjoninnlegg25. Garasjeportåpner innelåst i garasjen :-O - Hus, hage.


Universal fjernkontroll garasjeport - Hus, hage og. FINN – Garasjeport, Bruk telefonen til og åpne portenm. Nå kan hele familien åpne porten på egenhån med sin egen mobiltelefon.


Forutsetter at det allerede er montert portåpner i garasjen, og at denne har inngang . Vi har nå i mange år, i tre forskjellige boliger, hatt garasjeporter som åpnes og lukkes med en fjernkontroll. GoGogate Universal appstyrt garasjeport-kontroll Med mulighet for.

GoGogate vil integrere alle dine fjernkontroller i en enkelt app slik at blir enkelt for deg å åpne og lukke garasjeporten fra hvor som helst. Nå kan du enkelt og greit åpne og lukke garasjeporten med din egen mobiltelefon. Du slipper alt styret med bruk av nøkler, port åpnere og fjernkontroller.


Stenge skodder, sveive markiser, dra persienner og gå ut av bilen for å åpne garasjeporten. Man trenger da en ekstra enhet som man monterer på port-åpneren også må man laste ned en app. Da kan du styre din garasjeport med din . Automatisk garasjeport åpner ved ankomst med bil Generell DIY.


Portspesialisten, symbol med garasje/garasjeport. Vi har lang erfaring med garasjeporter og motorer. MyQ - åpne din Liftmaster EV med mobilen . For å se hvilken modell som passer til din åpner; trykk på produktet for mer informasjon.


Skulle du ønske at du kunne åpne porten ved hjelp av mobiltelefonen? Trådløs sender og bryter for åpning av garasjeport. GoGoGate er ledende på styring av garasjer på verdensbasis, fra mobile enheter.


Løsningen gir deg enkelt muligheten til å åpne, lukke og kontrollere garasjen . Grandal Gran-Teck GTL garasjeport på lager som vi kjører Black Friday tilbud på! Med en finger på telefonen kan du enkelt lukke eller åpne porten via din mobiltelefon. Med Gogogatekan du enkelt åpne og lukke garasjeporten, grindporten og.


Varslinger får du når porten enten åpnes, lukkes eller om den står oppe. Velux takvinduer, motorvarmer, garasjeport m. Dette åpner mulighetene for ekstremt mange spesialtilpassede løsninger som vil gi bedre flyt i hverdagen. Garasjeport åpner Steiketakke Malingsprøyte (Bosch) Lagt inn av Oss på Tverråmoen kl. Du kan da åpne med vanlige nøkler eller via din egen mobil telefon som da må være opprettet som bruker i modulen.


Med LiftMaster MyQ kan du enkelt åpne garasjeporten med mobilen – ikke bare fra hagen, men uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.