tirsdag 31. mai 2016

Panasonic varmepumpe feil

Panasonic varmepumpe - Feilkode f- posted in Hus, hage og oppussing: Hei. Har ei Panasonic CS-E9DKEW varmepumpe som er 8-år . Problemer med varmepumpeluft til luft - Hus, hage og oppussing.

Varmepumpe kjøpt hos VTEK - Butikkerfaring20. NO_no/faqs/BufretLignendeHer finner du svar på ofte stilte spørsmål om varmepumper og luft-vann varmepumper. Siden det finnes folk her med en hel del erfaring innenfor mye rart, prøver jeg her. Ifølge Panasonic består feilen i at en fjær i rotasjonskompressoren har vist seg å være følsom for kulde som i enkelte tilfeller kan føre til at .

Panasonic har insett for lenge siden at det er deres feil. Når det oppstår en feil på et anlegg lagres denne feilkoden i hovedkortet på. Om timer LED blinkar på innedel er det registrert ein feilkode.


Trykk inn CHECK nede på fjernkontroll med ein binders i . En produksjonsfeil som kan føre til driftsproblemer har blitt identifisert i enkelte av Panasonics varmepumpemodeller. Gå gjennom denne listen for å finne ut om du kan rette feilen selv. Finner du ikke svar på ditt spørsmål, fyll ut feilmeldingsskjemaet nederst på siden.


Her vil dere finne nyttig informasjon om bruk av varmepumpe.

Spørsmål: Feilkode HHei Har Kjøpt en varmepumpe direkte fra Citcop det er en Panasonic CS HE GKE. Panasonic varmepumpe: cs-he9dke og cs-he9gke. Den feilen som du har er heller ikke en kjent feil på Panasonic. Jeg har en ny varmepumpe (montert i august) av merket Panasonic. Hvordan måle effekten fra din varmepumpe.


Varmepumpen fungerer ikke (ingen lys på innedel) 1. Hvordan finne feilkode på de forskjellige modellene. Sjekk sikring og jordfeilbryter på den kursen som varmepumpa er koblet til. En enkel test kan være å sette et annet elektrisk apparat i kontakta og se om det . Siden våre varmepumper utvikles i sin helhet hos oss, har vi kontroll på hele. Garantien dekker ikke feil forårsaket av kunden selv, skader . Panasonic luft-vannvarmepumpe er et delt system som bare består av en.


Feil bruk som følge av at disse anvisningene ikke er fulgt kan forårsake. Feil bruk på grunn av at instruksjonene ikke følges, kan føre til skade eller ødeleggelser. Alvorligheten av dette klassifiseres som følger:. Antallet innmeldte skader på varmepumper økte i 2010.


Varmepumpene fra Panasonic røk lenge før de skulle. Da dekket Panasonic alle kostnader for kunder som hadde blitt rammet av feilen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.