tirsdag 3. mai 2016

Norges sildesalgslag

Norges sildesalgslag

Grunnlaget for alle tillitsverv i Sildelaget er vårt medlemsregister. Norges Sildesalgslag er en landsomfattende salgsorganisasjon for pelagiske fiskeslag, i første rekke sil makrell og kolmule. Markedsplassen eies og drives av . Sild er vår glemte sølvskatt og fortjener en langt bedre status i Norge enn den har. Endring av vedtektsdato. Laget har lovbeskyttet . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Norges sildesalgslag

Interesse- og arbeidsgiverorganisasjon for den norske havgåande flåten. En stor fiskeri- og sjømatnasjon som Norge har behov for en ambisiøs og . Scandic Ørnen hotell i Bergen Se link her til Sildelagets egenomtale av møtet. I) er kun tilgjengelig i Lovdata PRO.


Ved organisert førstehåndsomsetning å søke å oppnå gode og stabile priser og gode betalingsvilkår for de fiskeslag (herunder bearbeidede produkter) som går . Det Kongelige Fiskeri- og Kystdepartement. NVG-sild landes i Senjahopen. Sander Andre losser sild i Senjahopen.


Norges sildesalgslag

Kopirettigheter: Norges . Starttidspunkt for melding er 1. Norwegian herring sales association, or Sildesalgslag. Mottakerliste: Norges Fiskarlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.