mandag 30. mai 2016

Montering av vindsperre

Soft Vindsperre kan også benyttes som vindsperre i luftede isolerte skråtakskonstruksjoner. Monteres i hele baner fra møne til raft slik at det. Riktig montert Isola Soft Xtra Vindsperre gir veggkonstruksjonen, med skjøter, en vindtetthet som tilsvarer det dobbelte av Byggforsks anbefalte krav.

Det til enhver tid oppdaterte sortiment finnes på . Del A - Leggeanvisning for vindsperre på vegg. Icopal Windbreak er testet og godkjent av SINTEF Byggforsk. Produktet oppfyller alle krav til dampåpenhet, lufttetthet og vanntetthet for ferdig montert vindsperre.

Det til enhver tid oppdaterte sortiment finnes på glava. Er ekstra robust for montering i værharde strøk, eller som en beskyttelse utenpå GU-gips eller asfalt . Stagene monteres på yttersiden av bindingsverket og festes mot stendere og svillene. Hei, Jeg skal snart i gang med å montere vindsperre, og har tenkt litt på dette med montering av vindsperre.

Markedetsledende vindsperre til utvendig bruk i nybygg og ved rehabilitering. En diffusjonsåpen vindsperre som er enkelt å montere; Magasinerer fukt og . Har i lengre tid lurt på hvordan jeg skal montere vindsperra i taket mitt. Taket er forsåvidt nytt, men huset er gammelt (1år).


Spm vedr vindsperre ved montering av vindu. Går det greit å bare presse vindu mot vindsperre før vi fester vindu m/ to skruer på hver side, . Ingen av tetteløsningene rundt vindu montert i pusset mur var regntett. Se hvordan du placerer, opsætter og monterer dampspær her - Duration: 4:26. SINTEF Byggforsk mener at både vindsperre og dampsperre bør monteres.


Monter vindsperren direkte på bindingsverket før vinduer og dører er satt inn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.