tirsdag 24. mai 2016

Listverk sødra

Utvidet sortiment av listverk og utforinger i klassisk hvit, NCS S0500N. Vi har gleden av å presentere et sortiment av listverk i klassisk hvit (NCS S0500N). Et sortiment i både glatte og profilerte lister, hjørnelister . Det finnes i dag mange typer profilerte diverselister med ulike bruksområder. Brystningslister for både rette vegger og brystningspaneler har vi et stort av.


Det er ferdig, men det mangler lister, sier mange som har pusset opp. Listverk gjør rommet komplett og brukes til å fremheve rommets særpreg. MAXBO tilbyr et stort utvalg av lister tilpasset forskjellige stilarter. Skjønnhet er individuelt – hva som passer et hjem passer kanskje ikke et annet. I Södra sitt standardsortiment finnes det nærmere 10varianter av lister.


Södra tilbyr derfor nå en renere hvit i sitt listverksortiment som matche. Den tradisjonelle hvite fargen som er på listverk i dag har en . Innovasjon og vekst er nøkkelbegreper for Södra Interiør. Selskapet, som er en ledende leverandør av interiørtre, har i Norge vokst fra å . Det kan være lurt å overflatebehandle både veggen og listene før montering av listene.

Gjennom eget familieselskap har Truls Skaugen bygd opp Södra i. Han sier at listverk vil være hovedproduktet til Combiwood Norge. Södra Interiörs standardsortiment omfatter mer enn 10artikler – gulv, listverk, panel og andre treinteriørprodukter. Furu er det treslaget vi arbeider med i . Sødra Interiør I Stillas: Brænden Co Stillasutleie: Kraner: Roar Wilhelmsen I Betong: Norbetong I Retur av byggematerialer: Oppland. Eik (8) Furu (2) Grå (1) Hvit (22) Sand (1) Ubehandlet (2). Noen som vet om man kan få ferdigmalt panel, takpanel og listverk i fargen.


Ellers var jeg i kontakt med Sødra interiør, som skal leverer dette i . Listverk er den siste detaljen i ditt interiør som skal på plass. I Södra Interiörs standardsortiment finnes det nærmere 10varianter av lister. Stilfulle lister som passer til mange ulike stilarter i ditt interiør.


Taklister benyttes til belistning langs tak. Stillingen innebærer blant annet sortering av produktemner, samt betjening av høvelmaskiner i produksjon av listverk og treinteriør. Importør: Södra Interiör AS, Balder Allé 20JESSHEIM.


Hvit (NCS S 05Y) for sparkling av spikerhull og småsår i listverk av mdf og furu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.