tirsdag 24. mai 2016

Lekehus linus

Lekehus i moderne design, med overbygget terrasse. Konstruksjon i elementer. Leveres ubehandlet og uten. Utvendige mål er 199x223cm inkl. Se spesifikasjon nedenfor.


Hos MAXBO finner du lekehus til hagen.

Velg blant byggesett i mange størrelser og former. Kjøp på nett eller i butikk. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.


Vi rydder i sesongvarene! Teknisk info: Dimensjon: . Det er alltid stas å kunne invitere til besøk i eget hus, enten gjestene er mormor eller farfar, mamma eller pappa eller . Morsomt lekehus med hems i den høyeste delen.

Solid stativ i trykkimpregnert tre. Mulighet for å montere rutsjebane. Skjem bort ungene med et flott dukkehus. Et dukkehus er et fint gjør det selv-prosjekt.


Vi gir deg inspirasjon og byggeveiledninger til hvordan du . Mangler: linus Bygg lekestue selv - billig! Velger du å snekre lekestue til barna selv får du deres egen stil - dessuten er det rimeligere enn å kjøpe ferdig! Del Dette Innlegget With Bygge Lekehus. Modernedesignet lekehus. Mål terrasse: 199x60cm - 2m.


Med litt maling og kreativitet lager du et perfekt lekeunivers for de minste. For dager siden - CarloBaby Spacebabies Baby Bed Blocks Carlobaby. Lekestativ Junior (eks. rutsjebane).


Kids Concept Bord Linus Hvit Kids Concept.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.