tirsdag 3. mai 2016

Impregnering av takstein

Når det er gjort, påfører vi en impregnering som trekker inn i taksteinene, slik at vi får en tett og forsterket takstein som er vannavisende, sier . Ivareta husets verdi gjennom vedlikehold av taksteinen, og utsett den kostbare operasjonen det er å bytte tak. Vi gir hele års garanti for kunder som tegner en .

Vannavvisende impregnering, til fasader, skorstener, takstein, beleggningsstein og betongelementer. Vedlikehold og impregnering - Takfornying - Takmaling/Takrens. Vannnntrengning stoppes og slitasjen på takstein blir minimal. Impregnering påføres til takstein er mettet.


Dette hindrer taksteinen i å ta opp vann og fjerner faren for senere frostsprengning. IKTAS tilbyr takbehandling, fornyelse og vedlikehold av tak gjennom vask, impregnering og maling av takstein. Profesjonell service AS utfører arbeidene med profesjonelle maskiner og produkter. Vi har i fått en del henvendelser fra kunder og forhandlere om fornying av takstein.


I markedsføring fra disse takfornyerne er det framsatt klart . Selv nye takstein kan trenge behandling for å opprettholde sin . Rens og impregnering av takstein - takfornying. Hver dag blir taket ditt utsatt for slitasje fra . Impregnering av takstein med iblandet farge.

Norsk Takfornying - Billigere å fornye enn å skifte takstein. Takfornying, impregnering, rehabilitering og vedlikehold av tak. Dette vil hindre takstein å ta opp vann med umiddelbar virkning. Taket er belagt med takstein fra rundt 1990.


Med takfornying tenker jeg på rengjøring, impregnering og lakkering. Daglig utsettes taket ditt for slitasje fra vær og vind samt sur nedbør og forurensning. Dette er med på å korte ned levetiden på taksteinen i tillegg til at taket . Norsk Takfornying – Billigere å fornye enn å skifte takstein.


Når vi har vasket, impregnert og malt dem er de bedre beskyttet enn når de kommer nye fra butikken. Før selve spylingen tar til, sjekker vi takets tilstand. Vi kan også impregnere taksteinen etter utført rengjøring, impregnering av . Det er viktig å gjøre dette riktig for ikke å ødelegge taksteinen eller lage.


Vi bruker middelet HydroBlock impregnering, som bruker noen . Begynn alltid impregneringen nederst på taket og jobbe deg oppover mot mønet. På den måten sikrer du deg best dekning i overgangen mellom taksteinen. Eneboliger, ligger ved siden av hverandre, Bjerkestrand Hvert tak på ca. SurfaPore C kan også benyttes som impregnering til beleggningsstein, takstein, fliser og fuger.


Anbefales brukt på broer, demninger, skifer, takstein etc. VASK ELLER RENS FLATEN FØR PÅFØRING AV Stein og betong- impregnering. Impregnering beskytter overflaten mot alge-, sopp-, mose- og lavtilvekst.


Hva oppnår man med impregnering av takstein:. Takstein, forstøtningsmurer, belegningsstein, grunnmurer, piper og ellers alle steder der hvor EG Betongimpregnering kan forhindre fukt, alger, mosevekst .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.