mandag 2. mai 2016

Hyller på badet

Skal du pusse opp badet ? Her er oppbevaringstipsene til små bad. Løsningen ble en Ivar- hylle fra Ikea som de bygget om. Slik får du særpreg på badet uten at det koster skjorta. Det finnes faktisk muligheter for alle til å gjøre en enkel forvandling på badet.


Nytt gulv, vask og dekorative hyller gjorde underverker for det mørke badet i kjelleren.

Alle Til badet , (182). En nesten usynlig hylle virker ikke ruvende og stjeler ikke plass og oppmerksomhet. Hverdagsprodukter med fin emballasje . Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


I tillegg er det rimelig å lage hyller av fliser du har til overs. Har du allerede noen flisrester til overs fra den gangen badet ble pusset opp, .

Hvis du ønsker å spare plass på badet og gjøre det mer funksjonelt, bør du dra nytte av mindre områder der du kan ha hyller for å oppbevare ting du bruker ofte. Vanskelig å beskrive hva jeg er på jakt etter. Og du kan montere opp hyller eller skap over toalettet, sier interiørarkitekten. Det kan være både praktisk og fint med vegghengte hyller på badet til oppbevaring, men det forutsetter en viss orden for at det ikke skal forsterke et rotete . En innfelt hylle er både praktisk og vakker, og er lett å planlegge når du skal bygge nytt bad eller renovere ditt gamle. Den kan i utgangspunktet planlegges i alle . Sammenlign tilbud på Hyller på badet i kategorien Hylle fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Hylle ved hjelp av vår . Nye kroker, en enkel måte å fornye badet på.


Passer på badet , barnerommet, kjøkkenet etc. Papirkurven er praktisk både på kjøkkenet, badet og kontoret. Så i fjor sommer var det på tide å gi det gamle, knøttlille badet på.


På et lite bad er det nyttig med innfelte hyller for oppbevaring, sier hun. Det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. De er enkle å rengjøre, . Vi har alt JYSK til badet.


Stort utvalg av håndklær, dusjforheng og badekåper til gode priser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.