mandag 2. mai 2016

Fiberduk til drenering

Hei, Jeg ser i diverse illustrasjoner av dreneringer av kjeller at bruken av fiberduk . Drenering er derfor svært viktig for å hindre fuktinntrengning i kjeller. Legg en fiberduk i bunnen og en halv meter opp på hver side i grøften.

Fiberduk brukes til separasjon, filtrering, drenering og beskyttelse. Det finnes en rekke typer, som nålefiltede, termiske og vevde duker av polyester (PES) eller . De fleste av oss har ikke forutsetninger for å følge med når entreprenøren graver opp rundt kjelleren og legger ny drenering. Fiberdukens poreåpning, - struktur og permeabilitet er viktige faktorer for denne funksjonen.

Drenering betyr at fiberduken transporterer vann og væske i dukens . Fiberduk laget for legging i bakken for å skille jord med ulik kornstørrelse. Drenering av denne typen går i korthet ut på følgende: - Grave ut en. Den drenerende massen beskyttes med fiberduk mot inntrengning av jordpartikler fra utenforliggende jord/tilbakefyllingsmasser. Korrekt anlagte drensrør og godt drenerende masser rundt. Bruk filtrerende fiberduk til å skille pukken rundt drensledningene fra de øvrige . Det kan koste flesk å drenere rundt huset.


Lager du en slik pølse av pukk som er pakket inn i god duk, vil pukken i seg selv drenere så godt at du ikke trenger å legge et drensrør i pukken . Slipper lys, luft og vann gjennom, og beskytter mot frost.

Fiberduk til drenering: Sterk og elastisk. Vi viser deg hvordan du går frem når du skal legge ny drenering rundt grunnmur og. Utenfor legges isolasjonsplater og fiberduk. HjemHus hjemDrenering og isolasjon av grunnmur.


Jeg la fiberduk i bunn, og ca cm pukk før jeg la ned dreneringsrørene. Ved drenering langs grunnmur graves det opp og monteres grunnmurspapp. Fiberduk benyttes både i nyanlegg og ved . Jordmasser er i stadig bevegelse og uten ekstra for- sterking kan plenen, blomsterbedene og hagestiene.


Selv i dag gjøres mange og alvorlige feil ved utbedring av drenering. Det legges drensrør som omdekkes av pukk; Fiberduk pakker inn pukken .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.