tirsdag 3. mai 2016

Baderoms kalkulator

Bademiljøs budsjettkalkulator estimerer hva det vil koste å pusse opp badet. Kalkulatoren tar høyde for alt, inkludert grunnarbeid. Jeg vil vite hva det koster å rehabilitere badet mitt: Nedenfor ser du flere poster - her fyller du inn tallende dine.

Norges største nettbutikk for salg av flis, fliseutstyr og fliseverktøy. Vi tilbyr italienske og spanske fliser av beste kvalitet. Hos nyttvåtrom får du 10års tetthetsgaranti på nytt bad!


Kontakt oss i dag for gratis befaring Asker.

Til veggene trenger du kvadratmeter med flis. Bruker du fliser som er ca 10xcentimeter, vil du også trenge kilo fugemasse og kilo flislim. Vi viser deg hvordan i alle verden et lite, enkelt bad kan koste 80. Tell opp antall rom som brukes til boligformål; Kjøkken og rom som leies ut tas med; Rom over kvm.


Tell opp antall rom som brukes til boligformål. De fleste synes et nyoppusset lite baderom er bedre enn et slitent stort et.

Soverommet hadde dør rett inn til et nyoppusset baderom med dampdusj og to. På pulten lå en kalkulator med en rekke avanserte matematiske funksjoner. Viser tydlig eksempler på besparelser i energikostnadene. I eldre boliger kan energikostnaden være 2- 4 høyre enn . VVS produkter og naturstein, noe som gjør oss i stand til å tilby våre kunder komplette løsninger for baderom, . For et gjennomsnittlig hus i nordisk klima med standardisolering og takhøyde på 40–m er effektbehovet rundt 70–W per kvadratmeter gulvareal.


Tilbakebetalingstiden er kalkulert ved å dele differansen i driftskostnadene på differansen i investeringer. Den kan forstås som hvor mange år du behøver for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.