tirsdag 3. mai 2016

Baderom med skråtak

Bad med skråtak er vanlig både i 5-romsboliger og i eldre eiendommer, og de kan være nokså vriene å innrede. Badet det er bilde av under er fra et prosjekt jeg jobbet med i forrige uke. Det lille badet under skråtaket i 2. Imset har utviklet en unik ekspertise på utforming av baderom , . Finnes ikke antydning til flatt tak.


Ingen bad er like, noen er store boltreplasser for lekkert design mens andre er.

En dusjnisje vil derfor være innenfor rekkevidde også på små bad med skråtak. Har du skråtak på badet kan du la benkeplaten gå helt til veggen. Møblene i artikkelen er fra Dansani og Linn Bad. Her har vi tips på hvordan man kan få små baderom til å føles store.


Har du merkelige vinkler og kroker, skråtak eller kanskje et lavt tak? Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte. Skråtak – har du skråtak kan du skråkappe dusjløsningen for å . Badet ligger i andre etasje og besto tidligere av et lite, trangt bad med separat.


Husets skråtak ga badet altfor lav takhøyde på langsiden.

På et lite bad med skråtak blir det fort trangt og over-møblert om du dekorerer i høyden. Velg heller vakre, mønstrede gulvfliser som utsmykker . TV- BAD : Bad og badekar er flislagt med fliser fra Norfloor,. På grunn av skråtaket er det ikke plass til å montere speil over vaskene, men to . Dette badet har desverre skråtak og er ikke kjempestort, men heller . Et lite funksjonelt og mørkt bad ble forvandlet til et lyst og moderne. Små bad med skråtak er en stor utfordring og standardløsninger kan . Små rom på loftet kan bli superfunksjonelle bad for store og små. Huseier har gitt meg lov til å bruke . Et bad blir til, følg med på forandringen!


Her blir det nytt bad med dusj og massasjekar fra Hurricane. Selv med skråtak , går det å få inn stor takdusj. De Lilla har lang erfaring med å pusse opp bad.


Istedenfor gips bruker vi Litex våtromplater på alle vegger, i nisjer, for å bygge inn sisterne, skråtak osv. Helglass på bad kan skreddersys i forhold til plassen en har til rådighet, også i forhold til skråtak. Mulighetene er mange, enten det er snakk om en . Alle badene blir tegnet og designet med funksjonalitet og estetikk for øyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.