onsdag 4. mai 2016

Altanrekkverk

Da finnes det endel saker å tenke på. Fremfor alt når det kommer til de byggregler som finnes angående sikkerhet. Generelt om altanrekkverk : I byggeforskriftene (TEK10) heter det at ”rekkverk skal utformes slik at klatring forhindres”.


Dette betyr at våre tidligere horisontale rekkverk ikke kan benyttes der høyden over terrenget eller typen underlag er slik at en person kan bli skadet hvis man faller utenfor. I en overgangsperiode vil enkelte .

Dersom terrassen ligger mer enn en halv meter over bakkenivå, er det krav om rekkverk. Rekkverket må bygges solid slik at det ikke gir etter for belastning,. Maxbo viser trinn-for-trinn hvordan du setter opp et rekkverk som rammer inn terrassen. Selv om høydeforskjellen er mindre, vil rekkverk i mange tilfeller være på sin plass. Hvimalt rekkverkelement for veranda eller terrasse.


Weland seksjonsrekkverk egner seg til ulike bruksområder, blant annet entresolrekkverk, svalgangsrekkverk, balkongrekkverk, altanrekkverk , gangbaner m. STOLPE 1CM FOR REKKVERK HVIT.

Pris fra 14- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Tilgjengelig i butikker. GJERDE VINYL 1X 1CM. Vaktmesterhjelpen leverer og monterer glassrekkverk til terasse og balkonger.


Vi leverer glaa som er selvrensende og leverandør av sikkerhetsglass. Alle priser er inkludert MVA. Billingstad Trelast logo . Altanrekkverk Impregnert Kr 6pr. Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Kjøp på nett eller i butikk.


Stilrene og elegante rekkverk for veranda eller terrasse. Våre ferdige rekkverkelementer sparer både tid og penger. Rekkverkelementer monteres med skråskruing, forboring av elementer og stolper anbefales.


Som de øvrige Veranda produktene blir også de velkjente LINEA rekkverkene også produsert i Bergen i vedlikeholdsfri aluminium. Godt å vite at du heller ikke når det gjelder rekkverk trenger å ta hensyn til ”standard moduler” fordi Veranda produserer rekkverket etter dine mål slik at det passer perfekt til din .

For rekkverk i trapper og ramper skal følgende minst være oppfylt: a) Høyde på rekkverk skal være minimum m. Dette omfatter også rekkverk på repos og hvileplan. Veiledning til annet ledd bokstav a. Krav til minimumshøyde for rekkverk i trapper og ramper er forskjellig fra krav til minimumshøyde for rekkverk på . Stilrent og elegant rekkverk for veranda eller terrasse. Klassisk hvitmalt rekkverk i elementer som kan monteres i løpet av en helg.


Disse kan kappes og settes sammen med våre meglere slik får du et herskapelig rekkverk som resultat på veranda eller terrasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.