mandag 23. mai 2016

Alloc veggplater

En unik kolleksjon av veggpaneler som uanstrengt kombinerer estetikk og effektivitet: Det er BerryAlloc! BerryAlloc WallWater-serien er ideell for våte og fuktige rom. Panelene tåler direkte kontakt med vann, og er godkjent for våtrom.

Det riktige valget for kjøkkenet ditt heter Kitchen Wall BerryAllocs Kitchen Wall-serie i slitesterk, kompakt laminat tåler både varme, vann og små uhell med . Du vil finne i videoen detaljerte instruksjoner og interessante tips om hvordan du installerer din. Baderomspanelene fra Alloc er våtromsgodkjente, og kan benyttes i alle våtsoner. Disse veggene er det riktige valget, både til den private og den profesjonelle. Alloc lys skifer natur matt finish er en baderomspan… kr 32pr/m2. Alloc Hvit snø glossy finish er en baderomspanel pla… kr 26pr/m2.


Alloc Hvit Oxid er en baderomspanel plate med tradisjonelt flisemønster med en lys beige overflate og hvite fuger. Veggplatene er diffusjonstette og fungerer som membran. Berry Alloc WallWater baderomsplate - Beige. Baderomsplater ligner til forveksling på keramiske fliser, men er plater som kan skrus rett på veggen.


Nemlig å gå for enten Fibo-Trespo sine veggplater til kjøkken, evt. Men altså, har jeg skjønt det riktig dersom Alloc sine plater helst er til å . Med kjøkkenplater kan du selv fornye kjøkkenet ditt i løpet av en ettermiddag.

Grunnen til at jeg valgte alloc var at de hadde 60xmønster på flisene. Trekker gulvbelegg opp på vegg og monterer bunnlist plater med . Vi skal ha slike alloc plater på veggen og fliser på gulvet. Men, i hvilken rekkefølge monteres dette. Er det noen som har erfaringer med baderoms plater fra Fibo Trespo.


På et annet bad har jeg brukt Alloc sine plater (samme prinsipp). Berry Alloc veggplater til kjøkken selges samlet kr 30-. Platene er ubrukt og i originalemballasjen. BerryAlloc WallWater er et vanntett kledningssystem basert på kryssfinérplater belagt med et høytrykkslaminat. Produsenten Alloc sine baderomsplater er både av høy kvalitet og.


Benytt plater med fuger som et alternativ til flis, eller bruk fugeløse plater . Produktene fra Fibo-Tresbo og Alloc danner et bredt sortiment og tilbyr noe for enhver smak. Montering av laminatgolv og veggplater er enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.