mandag 30. mai 2016

Adele iec hus

Dette huset har rom for alle. Med fem soverom, store stuer og et gedigent kjøkken får du den plassen du trenger i mange år. I dag er det kanskje barnerom du ser etter, om noen år er det barnebarn som skal glede seg til overnatting. På sommeren kan dørene slås opp mot hagen og hente inn lys og luft. Vi bygger Adele på Sunnmøre med IEC - hus avd.


IEC - hus leverer huset ferdig montert utvendig, med isolasjon mot yttervegg, plasting, elektrolekter og ventilasjonsanlegg, og vi skal gjøre resten innvendig selv.

Vi vurderer også bygge Adele fra IEC - hus. Er det noen som har bygd eller er nesten ferdig med et hus, som det hadde gått ann å besøke? Hadde vært veldig interessant å komme inn i et hus og få romfølelsen, og kjenne på om det er noe vi evt. Smile Vi bor på Hadelan men er på . Mange synes det er vanskelig å vite hva totalsummen blir når de skal bygge nytt hus. Vi har derfor brukt mye tid på å utarbeide nøkkelferdige prislister, så du har full kontroll på hvor mye penger som kommer til å gå med under byggeprosessen.


På denne måten kan du enkelt finne ut hva du har råd til! Flere har ønsket å følge prosessen, vi legger derfor ut bilder her etter hvert som arbeidet skrider frem.

Her er et bilde av huset manipulert inn på tomta. Alt kommer på ca mill. Da er det nøkkelferdig. Anonymous poster hash: 1d361. Uten tomten da regner jeg med? Evt hva er pris uten tomt? Hvilket hus har dere valgt?


Vi ser på Adele , det ligger på nesten 4. Så spennende at dere skal bygge hus! Vi er veldig fornøyd med iechus , og kan anbefale disse! Hvor skal dere bygge hen?


Hvis du sender meg Mail adr så skal jeg prøve å få sendt deg tegninger på huset! Ja, vi har hørt mye positivt om iec og falt egentlig pladask for adele midt i blinken for . This Pin was discovered by Angelika Jachimczak. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Det er godt å se at ting endelig begynner å gå litt framover. IEChus sa huset skulle komme på plass i begynnelsen av juli,ble litt ventetid på det pga mye arbeid. IEC - HUS leverer elementhus til de fleste kommuner i Norge.

Noomi er en nøkkelferdig bolig, klar til å flytte rett inn! Du får kjøkken med integrerte hvitevarer,. Adele gir et solid førsteinntrykk med sin flotte fasade. Med valmet tak og mye vinduer får denne boligen et eksklusivt uttrykk. Man blir møtt av et nydelig inngangsparti og en entré.


Planløsningen preges videre av gjennomtenkte og effektive løsninger. Med walk-in closet og andre flotte detaljerer dette boligen for deg som . Følg bloggen for å se hele prosessen. Tilbyder av 3D-visualisering for bolig og eiendom.


Sist uke overleverte vi en nydelig kundetilpasset Adele på Leknes utenfor Bergen! Denne utsikten på Austevoll kan nå . Flickr, a company. Har dere fått med dere vår nyhet i høst, Noomi?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.