fredag 22. april 2016

Skyvedør skråtak

Jeg fikk satt opp en skyvedørsgarderobe i skråtak fra dem og det ble virkelig bra . Alle våre skyvedører produseres på mål for å passe perfekt inn hjemme hos deg. Skap en fredlig atmosfære i rommet med måltilpassende skyvedører. Også kronglete steder som under skråtaket , har Elfa gode løsninger for.


Vi hjelper deg med alle dine garderobe-utfordringer, og skyvedører til skråtak er vi eksperter på. Det er ikke alltid like lett å innrede rom med skråtak , men vi i .

Elegante og tidløse skyvedører. Omramming til Opal skyvedør. Opal er en skyvedørsmodell som kan brukes i rom med skråtak. Unngå at skråtaket bare blir en plass for rot. Du kan unytte plassen godt med å . Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling.


Skjult skyvedør under skråtaket. Andre etasje i dette huset hadde alltid vært ett stort loftsrom, men hadde likevel to . Skyvedører sparer en masse plass.

Her på disse sidene får du inspirasjon og veiledning til hvordan du selv kan bygge og innrede med smarte skyvedører. Har et soverom som har skråtak. Har tenkt å få utnyttet den lille plassen som er. Er det noen som vet om skapløsninger som har skyvedører som . Det går vel ikke an å ha skyvedør på skråtak ? Ikke hvis du skal skyve døren over ujevn høyde. Hvordan har du tenkt at det skal gå til?


Mellom rommene er det valgt skyvedører som er plassbesparende sammenlignet med vanlige dører, og kan skreddersys til rom med skråtak. Besøk nærmeste MAXBO for å se alle de ulike. Skal du ha skyvedører montert på gulv og i tak, eller skapstammer med dører.


Og her kan du se hvordan du enkelt monterer en skyvedør. Mange kvadratmeter potensiell lagring skjuler seg bak skråvegger i de tusen hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.