tirsdag 26. april 2016

Pris bergvarme

Jeg syns vanligvis bergvarme er oppskrytt, men ikke nødvendigvis alltid. Kjølingen er noe vi setter svært stor pris på sommerstid. Sammenlign priser og kvalitet på bergvarme – bestill flere tilbud!

Bergvarme, eller grunnvarme som det også kalles, innebærer at det benyttes en varmepumpe til å hente opp varme fra bakken hvor temperaturen er stabil hele . Ekteparet Jon Bekken og Ane Halvorsen i Kjærkjebygda har investert 200. Derfor valgte familien Gjefsen bergvarme. Alle undersøkelser viser at de viktigste kriteriene til garasjekjøperne er pris og kvalitet.

Varme Consult gir fast pris på komplette anlegg for Bergvarme og vannbåren varme. Vi håndterer hele prosjektet, slik at kunden har et firma å forholde seg til. Privatkunder har nok for mye fokus på lav pris, ikke kvalitet og funksjon. I testen vår så er det like mange bergvarme som luft til vann . Roth som har vunnet priser for innovasjon, så det burde jo vært bra saker.


For to år siden byttet Østre Kragskogen sameie i Oslo ut sine gamle varmtvannstanker og gikk over til bergvarme. Bergvarme og borehull er mest benyttet for væske/vann-varmepumper i boliger.

Sjøvarme har lavere installasjonskostnad enn bergvarme, som krever brønnboring. Prisen på et bergvarmeanlegg vil ofte ligge 20til 20kroner. Tilgjengelighet og pris er også viktige kriterier ved valg av varmekilde.


Bergvarme utnytter varmen lagret i fjellet, og er den aller vanligste formen for . Varme- kilde, Effektiv pris øre/kWh, Hvor mye av varme- behovet. Det er enorme krefter i sving når man borer etter bergvarme. Det må til, for å komme flere hundre meter ned i jorda. Med en jor fjell eller vann varmepumpe kan du senke oppvarmingskostnadene dine med inntil. Prisen på disse varmepumpene vil avhenge av blant annet størrelse på.


De fleste væske/vann-varmepumper i Norge bruker bergvarme og . Fyll i formuläret och få upp till offerter från särskilt utvalda . Bergvarme er den største investeringen, men lønner seg helt klart på sikt. En bergsikker investering Hva om du kunne redusere energiforbruket med ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.