onsdag 6. april 2016

Peisovn curve 100

En avansert rentbrennende forbrenningsteknologi gjør CURVE peisovner til et miljøvennlig oppvarmingsalternativ. Med markedets smarteste friskluftsystem passer den spesielt bra i nye og . Curve har en varmekapasitet på 3-8kW. Her kan du velge mellom ulike håndtak, dører, glassfront, sideglass, topp- eller bakuttak med mer.


CURVE 1Peisselskabet,rh:peisselskabet. Westfire Peisselskabet,rh:peisselskabet.

Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Peisovn med sideglass og stort innsyn. Hot Megastore er en ledende kjelevarmebutikk og har Norges største utvalg av peiser og peisinnsatser.


Kan ha små lakkskader eller vært fyrt i. Finn inspirasjon til hus og . Og kanskje best av alt, en avansert rentbrennende forbrenningsteknologi gjør CURVE og RADIUS til miljøvennlige oppvarmingsalternativer. Luke under - CURVE 300. AllE CURVE pEISOVNER har to innganger for frisklufttilførsel.


Via toppmontert Permeter Vent Stålpipe eller tradisjonell tilkobling bak peisovnen.

Sorthåndtak og luke under brennkammeret kan bestilles. RADIUS og CURVE ovner passer i nye boliger med lavere oppvarmingsbehov. Med lavt energiforbruk, godt inneklima og lavest mulig utslipp vil disse peisovnene gi deg gode og varme opplevelser i mange år fremover. Ta kontakt med vår butikk for pris på ovn og . MAXBO Proff gjør hverdagen enklere for bedriftskundene. Handle alt innen byggevarer på nett og få levert rett til byggeplass eller hent i butikk.


Har et rett røykrør på ca en meter, trenger bøyd røykrø. Denne slanke peisovnen har et flott flammebilde og et elegant design. Avansert rent brennende for brenningsteknologi sørger for miljøvennlig oppvarming, og den slanke formen gir mange plasseringsmuligheter.


Sett ditt personlige preg på CURVE ved å velge sideglass, rustfritt eller sort håndtak. Muligens eneste ovn med skjult tilførsel via pipa. Romslig brennkammer er digg Smile.


Tekniske data og dimensjoner. Materialer: stålplate, støpejern, galvanisert båndmetall, skamolex. TIL DEG SOM LESER OBOS-BLADET. CURVE PEISOVNER har et tiltalende og elegant design TILBUDET som passer i moderne hjem.


Prisen ligger på rundt 12. Ovnen er Svanemerket, i tillegg til A15- og det tyske DIN plus-merket. Den har også lavt partikkelutslipp og god forbrenning.

Dette er undersøkelsens billigste ovn , og koster rundt 4. Her sponser kommunen peis til deg: Men gjør dette først .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.