onsdag 13. april 2016

Mollyplugg clas ohlson

Skivexpander kallas också för metallexpander, mollyplugg , skruvankare och gipsankare och fungerar även på spånskivor och träfiberskivor. Använd en montagetång för snabbare och säkrare montering. Vid montage av tyngre detaljer i betong eller natursten används en expanderbult.


Den expanderar när muttern dras åt . YTzI0u8Cjg Bufret Lignende 23.

Tangen er dyr, i hvert fall hos Byggmakker. Finnes sikkert kopier hos Claes Ohlson. Eller finnes det andre plugger som funker. Gips er ok, men man må benytte riktig dimensjonerte plugger og dertil egnet verktøy. Har brukt slike til å henge opp høytalere i kun gips.


Dessuten så lager skikkelige gipsanker ( mollyplugg ) noen scvæære hull i veggen (1cm). Henge opp flatskjerm på gips innlegg 2.

Flere resultater fra avforum. Når veggfestet ramler ut, kommer folk til butikken for å finne en bedre . Da vil den spre seg på baksiden av gipsen, og du kan skru videre med drill e. Man trenger ikke verktøy, og merke blir kun et lite hull i veggen hvis man ikke vil . Angrer i etterkant litt på at jeg ikke kjøpte Mollyplugger , men gjort er gjort. Det jeg lurer på er ca hvor mye vekt denne hylla kommer til å tåle, regner . Hvordan tette hull etter plugger i gipsvegg?


Ankerskrue for 1KG for gipsvegg. Sliter litt med å få hengt opp en stor hylle. BHyys2Bw Lignende 10. Per Henrik Lundblom visar hur olika typer av plugg fungerar i gipsvägg respektive vägg av betonghålsten. Kjøpte en billig stenderfinner(trefinner) på biltema eller clas ohlson.


Da er det mollyplugger som tåler kg pr. Jeg trodde ikke det skulle gå selv, men det gjorde det gitt:shock: Da brukte jeg mollyplugger og det satt som et skudd. Sätt Mollyskruven i verktyget och tryck in skruven i hålet.

Pumpa med handtaget tills du har full anliggning på baksidan. Frigör verktyget med spärren. Sen kan du skruva ur och i. Samtliga alternativ lämnar groteska hål efter sig, framförallt expandern ( molly- plugg ). Försök köra vanliga röd plugg, som är 5mm, gör ett 4mm hål . CLAS OHLSON Skivexpander Menkel 1. Mollyplugg för medeltung infästning i gips-, spån- och träfiberskivor. Gipsplater_ er djevelens verk for den som har tenkt å henge opp noe. Vi brukte skruen til å skru mollypluggen helt til den satt seg fast.


Men det meste - til og med dorullholderen - som skal opp på badeveggen kan festes med limputer eller sugekopper, og det finnes et omfattende utvalg av forskjellige varianter. Mangler: mollyplugg Hvor mye belastning tåler en gipsvegg? Hjem og fritid › Hus og hage Bufret Lignende 21. Jag kör en mollyplugg i regeln på samma sätt som att jag hade dragit den i gipset. Plåtregeln är så tunn att den inte ger någons . Sylvass vaxbehandlad spets.


Universalplugg av nylon. För de flesta material, t. Per-Henrik visar en sk gipsexpander, även kallad mollyplugg. Clas Ohlsons fästguide.


Våre kunnskapsrike butikkselgere hjelper deg mer enn gjerne med å finne det du trenger. Har du et praktisk problem er vårt mål at du ikke skal måtte gå uten en løsning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.