fredag 1. april 2016

Løvblåser bensin

AVA PMaster Høytrykkspyler. Løvblåser , bensindrevet. Sammenlign pris på løvblåser. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.

Med en løvblåser blåser du raskt og enkelt bort både løv og annet bøss. Rask og lettvint hagerydding! Bensindrevet løvblåser med fleksibelt blåserør og -taktsmotor med snorstart.


Den lave vekten, skulderremmene og den vatterte . Løv er et problem for mange om høsten, og de bør fjernes før snøen kommer. Vurderer du å kjøpe en løvblåser. STIHL har en løvblåser for enhver oppgave.


De fjerner fuktig løv og smuss sammen med sagflis, småkvist og gress.

Blåserne egner seg også utmerket til fjerning . Den bensindrevne løvblåseren fra G- POWER . Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Blåsaggregat med høy komfort og meget sterk luftgjennomstrømming som raskt og effektivt rengjør større flater fra løv, gressklipp, smuss og søppel eller til og . Maskin Importøren AS tilbyr bensindrevne løvblåsere og løvsugere for å rydde løv og annet i hagen, parker og andre store arealer. BENSIN POWER MATE 31CC.


Rengjør hagen og blås bort høstbladene med bensindreven løvblåser og løvsuger! Vi har et bredt utvalg av løvsugere og løvblåsere i høykvalitet. Verdens første og eneste løvblåser med 4-takts bensinmotor.


Ideell for rydding av løv og tett snø. Produserer mye luft med stor hastighet. Er du på utkikk etter en billig løvblåser eller løvsuger?


Motorpakken på ryggen . Effektiv løvblåser med 4-takt motor. Lavt lydnivå og lave utslipp. Kjøres på ren bensin uten oljeblanding.

En batteridrevet løvblåser arbeider stillegående, men samtidig med høy blåsekraft. Dette gjør den ideell for rengjøring i støyfølsomme områder som sykehus, . Om den også er en løvblåser så gjør ikke det noe, men det er i all hovedsak sugeevnen jeg vil ha maskinen for så det er her den må fungere . Brukerfordeler: 4-taktsmotor gir lavere drivstoffutgifter og mindre utslipp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.