onsdag 20. april 2016

Leie slipemaskin gulv

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . Fortell oss størrelse og tilstand på gulvet eller trappen du skal slipe, så blir du. Pakkene kan selvfølgelig tilpasses, og de blir billigere enn å leie en ekstra . Vi tilbyr et bredt utvalg av slipemaskiner for utleie.


Hos oss kan du leie slipemaskiner både for sliping av tre og mur.

Nye utleiemaskiner - slipemaskiner – butikk med gulvlakk – gulvolje – parkett, lut etc. GULVSLIPEMASKINER ER TUNGE, men det finnes modeller de fleste. Det finnes mange ulike typer gulvslipemaskiner for leie , og hver maskin har sitt . Brukervennlig gulvsliper på eksenterprinsippet. En lett og brukervennlig slipemaskin egnet for sliping av kanter eller små flater.


Priser på langtidsleie etter nærmere avtale. Slipemaskin , universal 4mm, 1-fas, kW, terassegulv og sponplater . Leimax har utleie av slipemaskin for parkett og tregulv for leie i Trondheim og Oslo.

Gulvsliper med bån Kantsliper kort, Rondellsliper, Støvsuger Kärcher, . Endte opp med å leie stor gulvsliper , med rikelig med 4 og 1slipebånd og kantsliper med kort nebb med og 1slipepapir. Utleie : Masse Blå Bosch verktøy. Vi er også tilgjengelig i hele Norge! FOTO: CORBIS Sliper du gulvene selv, må du være nøye med å bruke.


Noen foretrekker også å leie en tredje maskin, spesialisert på å . Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Mangler: slipemaskin Byggesystemer: Vi leier ut stillas, maskinutleie og utstyr. Bufret Lignende Vi har mer enn års erfaring med utleie til bygg- og anleggsbransjen. Samtidig er leie en fleksibel løsning der du til enhver tid har tilgjengelig det utstyret som passer best til oppdraget. Vi har egne sertifiserte kontrollører som sørger . Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv , ba.


LIMACO utleieredskap til proff og privat. Besøk oss i dag for en nærmere avtale! Godt verktøy er dyrt å kjøpe, lønner det seg å leie ? Grundig oppussing, gulv , vegger og tak.


Du skal legge ny parkett, fjerne gammel panel og . Håndholdte betongsager har en rekke bruksområder: Gulv - og vegg- kapping.

Når en bruker pressluftbor eller slipemaskin under nedrivning- sarbeid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.