fredag 22. april 2016

Leggeanvisning takplater

Montering av takplater. En likesidet takprofil som passer på ulike hus, forretnings- og industribygg. Utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot at vann trenger inn under platen i . Alle frie kortender mot vegger og andre faste konstruksjoner. Huntonit Takplater montering.


Våre ferdigmalte takplater i spon setter du enkelt opp taket selv.

Denne skal være mellom RF. Limited stolt av sin historie som leverandør av førsteklasses. Decra pipeinndekning består av et komplett systetrekantlist, selvklebende bån Decrabeslag, fugemasse, kniv og skruer. Leggeanvisning ligger vedlagt i . Foregående platerad med stige- trinnet løftes opp i forkant og et nytt stigetrinn føres. For å montere takplater trenger du ingen spesielle verktøy.


Derimot kan en skrutrekker lette arbeidet betraktelig. Platen klippes med en platesaks, ni-. Unngå algedannelse - JumboLite har et unikt design som gir mulighet for diskre skjøting (½ bølgeoverlegg) - dette minimerer algedannelse i plateskjøtene.

Diffusjonsåpent undertak i miljøvennlige materialer. Undertak og vindsperre i ett. Markedets mest stilfulle takplate. Sort, slett Ambassador Nova takplate.


Eksklusiv varmeforsinket, lakkert taksteinsplate i stål, med ekstra dyp profil og nedviket kant i avslutningen. Bruk arbeidshansker for å unngå kuttskader. Hvis ikke kan de blåse bort.


Fest platene umiddelbart. Vær varsom ved regn eller kulde slik at du ikke mister . Likesidig takprofil tilpasset å bli lagt på ulike hus og forretnings- og industribygg. Avstand mellom første og andre lekte ved takfoten, tilpasses i forhold til takrennen, men skal . Panelene er laget av MDF som er et trebasert materiale. Det er mer stabilt enn tre, men på den tørreste årstida kan man . Hjem Takplater Takplater.


Temperaturen bør være over 12o og luft-. Firmaer EVERTILE har produsert stål takplater allerede i år. De er inspirert av tradisjonelle former og farger, og bruker teknologien fra det . Vi har utviklet dem for at de skal være lettmonterte, noe .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.