mandag 18. april 2016

Laminat på betonggulv

Har planer å legge laminatgulv på betong. Noen som har noen forslag? Hei, Har nystøpt betonggulv i kjelleren i rom på kvm, hvor varmekabel er lagt i betongen.


På betonggulv på mark skal fuktsperre alltid benyttes. Om RF overstiger bør ikke et laminatgulv installeres.

Fukteksponering er spesielt viktig å ta hensyn til . Parkett på uisolert betonggulv. For å bevare parkett på betong , så må det fuktsperre til. Legger plast i bunn 2cm styrofoam med laminat på toppen.


Gjør ikke dette når du legger på . Består undergulvet av betong , eller ligger det direkte på grunn, legger du alltid . Riktig underlag vil også beskytte tre, laminat eller parkettgulvet ditt mot damp fra mineral- eller betonggulv.

Når du skal legge parkett eller laminat er det svært viktig at undergulvet er plant. Et støpt betonggulv er verken spesielt hyggelig, pent eller varmt. Hvis du har et slikt et i kjelleren, kan du vurdere å skifte til laminatgulv. Det er behageligere å gå.


Da vil det i følge Sintef Byggforsk være sikrest å legge . Jeg har en kjeller hvor jeg ønsker å legge laminatgulv. Dersom det er et normalt betonggulv skal det være tilstrekkelig med byggplast og så . Hvis du legger en fuktsikker plastduk, vil du beskytte gulvet mot påvirkningen av fukt. Dette lønner seg absolutt når du skal legge laminat på et nytt betonggulv. Laminat er et gulvbelegg som på overflaten kan ligne på nesten hva som helst.


Men under overflaten, som er en svært viktig del av produktet, . Jeg bor i en blokk med innglasset veranda som jeg ønsker å bruke på vinterhalvåret også. Pr i dag er det et bart betonggulv uten noen . LEGG TIL I EPOST MONTERING. WOODSTOCK Montering av laminat.

Gulvvarme kan fungere fint sammen med både parkett, tregulv og laminat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.