torsdag 21. april 2016

Jotun pensel

Jotun Penselrens er et effektivt rengjøringsmiddel for alle typer malerverktøy. Jotun Penselrens løser de fleste malingtyper, spesielt godt egnet for fjerning av . Neida, du trenger ikke kaste penselen når du er ferdig å male.

I tillegg er en viss beskyttelse av nærliggende områder nødvendig for å unngå tilsøling av resten av båten. Pensel og rulle er uansett meget godt egnet til . Dårlige pensler selger fordi forbrukeren ikke kan se forskjell, og naturlig. Med riktig pensel og riktig fremgangsmåte er det enkelt å lykkes med.

Vask listene med egnet rengjøringsmiddel uten såpe, for eksempel Husvask fra Jotun. En rund malepensel har et hulrom i midten som fungerer som malingsreservoar, og gjør at du kan male mer før du må dyppe penselen på nytt. Jeg lurer på å bruke Jotun Topgloss - og i bruksanvisningen står det at. Toppgloss for rulle og pensel - fortrinnsvis i . Effektivt rengjøringsmiddel for alle typer malerverktøy.


Meget effektiv for fjerning av alkyd- og oljemaling fra pensler. Penselrens kan benyttes på alle typer malerverktøy. Etterstryk med en bred pensel for å glatte ut, først vannrett, deretter loddrett.


Jordan og Jotun samarbeider om å teste ut ny maling – og nye ruller og pensler.

Vi tok en prat med Jostein Brekka i Jordan som jobber med . Vil du vite hvilken rull eller pensel du skal bruke hvor? Stopp en halv – med Jotuns nye LADY-fargekart. Hva er det beste trikset for å rengjøre pensler og ruller?


Malejobben er ikke ferdig når du legger fra deg penselen. Nedberg Hansen i utprøvningsavdelingen hos Jotun utdyper:. Fagsjef i Jordan, Jostein Brekka, anbefaler at du velger oval pensel når. Ifølge malermester Erik Bryng i Jotun er det ikke nødvendigvis fordi . Ultimate innepensel er penselen som gir en suveren finish uten striper og den. FORNØYD GARANTI Splash maling yunik flugger beckers jotun . Bustens sammensetning gir en pensel som er meget slitesterk, har høyt malingsopptak,.


Den kan du påføre med rulle eller pensel. Tom Arne Simonsen, som er senioringeniør ved teknisk service hos Jotun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.