tirsdag 19. april 2016

Hus moduler

IEC-HUS er et norskeiet selskap som leverer ferdighus basert på prefabrikkerte elementer av høy kvalitet med kort byggetid. Modulhus settes sammen av moduler med høy ferdighetsgrad. En modul er en tredimensjonal del av et bygg der gulv, vegger og himling er montert . Lurer på om noen vet hvilke husprodusenter som leverer hus i moduler/elementer? FORT GJORT: I løpet av noen morgentimer ble de fem modulene og de to gavlene heist på plass.


Ideen av modulteknologi er utførelse av nesten alle arbeidene ikke på byggeplassen, hvor det kan være ubehagelige klimatiske . Nå kommer de også som stilige, arkitekttegnete hus.

Huset har indbyggede løftekroge i taget og kan dermed flyttes igen eller sættets sammen med andre af vores moduler, hvis du får brug for det. I løpet av to dager kan du få et fiks ferdig modulhus. Et nytt system med svært transporterbare moduler kan . Fra begynnelsen av 20har Modulare Grupp OÜ hatt fast posisjon i modulhus byggings bransjen både i det Baltiske markedet og utenfor. Stabling/Stacking: 3; Diverse: Alle moduler kan leveres i følgende versjoner; Standar minimum TEKog fullversjon TEK10.


Skreddersy modul løsninger til å skape unike og uvanlige modulløsninger. Sett opp hus, feriehus, boliger for bostedsløse på rekord tid; Miljøvennlig: Bygg om . Husfabrikken leverer både element og modul til boligprosjekter som totalentreprenør, råbyggleveranse og elementleverans.

En ny variant av sommarhus i moduler når marknaden i juni, och vi tycker de ser fantastiska ut! Modulære hus er moderne byggeløsninger før moderne tenkende mennesker. Aaby modul hus bestående af moduler på i alt ca.


There is a significant detriment of the floor module with the living room, where there is a visible crack in . Skal du bygge i Norge er det enkleste å fylle ut skjemaet på denne siden, så vil du få informasjon fra husleverandører som kan levere hus eller hytte der du vil . Kranføreren har lagd fjøs av betongelementer, men aldri før bygd et hus på denne måten. Modulene kom med trailer fra Sverige, og skulle bare . Vi har valt att endast leverera moduler utan isolering i syfte att helt eliminera .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.